×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

DEMANTI teksta: Vatrogasci - heroji sa zastarjelom opremom

ZAGREB - Na članak ‘‘Vatrogasci - heroji sa zastarjelom opremom‘‘ objavljenog na portalu www.mediaservis.hr, 10. kolovoza 2017. godine, objavljujemo demanti.
"Poštovani, dana 10. kolovoza 2017. u središnjoj informativnoj emisiji Media servisa, koju preuzimaju brojne radio stanice, a među odgovorima na aktualnu situaciju u vatrogastvu na području Republike Hrvatske koje je sa sugovornicima pripremio novinar Damon Balenović, objavljena je snimka izjave g. Stjepana Kovačeka uz napomenu da je zapovjednik VZ Varaždinske županije, što nije točno jer je dotični odstupio s ove dužnosti u ožujku 2016. godine temeljem osobnog zahtjeva, a na mjesto vršitelja dužnosti županijskog vatrogasnog zapovjednika izabran je Dejan Ivanušec." Media servis ovim se putem ispričava svim navedenima, koji su se našli pogođenima ovim netočnim informacijama, jer nam nije bila namjera nekoga posebno istaknuti ili zanemariti. Informacije kao i kontakti su u najboljoj namjeri preuzete sa internetske stranice Hrvatske vatrogasne zajednice.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam