Logo
Ispiši ovu stranicu

16 godina s vama: I ti slušaš Media servis

ZAGREB - Od ranog jutra do večeri, sedam dana u tjednu i tako već 16 godina - od 10. ožujka 2003. donosimo ti svježe informacije iz cijelog svijeta.
Naš je slogan "Najbrža istina" jer inzistiramo na brzini, ali nikad na štetu kvalitete. Do tebe stižu samo provjerene informacije. Vođeni tvojim potrebama, obrađujemo teme koje te zanimaju i koje utječu na tvoj svakodnevni život. Postavljamo prava pitanja i inzistiramo na odgovorima.

16 godina neumornog rada dovelo je do toga da je danas Media servis daleko najjača informativna radijska agencija. U brojkama to izgleda ovako: 2 milijuna slušatelja, 50 radiostanica koje prenose naš sadržaj. Najprepoznatljiviji smo po vijestima i Intervjuima tjedna Media servisa.

Pred našim mikrofonom, na naša pitanja odgovarali su svi koji imaju što reći u Hrvatskoj - od premijera i premijerke, predsjednika i predsjednice, do mnogih takozvanih malih ljudi čije su nas priče inspirirale ili ganule. Naše ekskluzive odjekivale su zemljom, naša saznanja dovodila su do promjena.

Slušali ste, čitali, gledali posljednjih dana o tome da čelnik SDSS-a Milorad Pupovac razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije. To je potvrdio upravo Media servisu. U povodu godišnjice inauguracije, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izabrala je Media servis, vodeću informativnu radijsku agenciju, kako bi se u ekskluzivnom intervjuu osvrnula na protekle četiri godine i komentirala goruće teme u zemlji, a prenijeli su ga svi vodeći mediji u zemlji, ali i šire. Po povratku iz Rusije u Livnu smo razgovarali s izbornikom Vatrenih Zlatkom Dalićem i opet otvorili pitanje nacionalnog stadiona.

"Koristim priliku da se ispričam svim građanima...", rekao je za Media servis zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon što je ugostio Dragana Markovića Palmu, srpskog političara i nekad bliskog suradnika Željka Ražnatovića Arkana. Guverner HNB-a Boris Vujčić u Intervjuu tjedna otkrio je da je bankarski sustav spreman i za najgori scenarij u Agrokoru i time donekle umirio javnost. Ako se vratimo malo dalje u prošlost, pamti se i intervju s bivšim premijerom i čelnikom SDP-a Zoranom Milanovićem u kojem je rekao: "Mi ne idemo ulicom s plinskim bocama, ne razbijamo državnu imovinu. Ali da ćemo šutjeti k'o papci - nećemo." Pričalo se dugo i o razgovoru koji smo vodili s tadašnjim premijerom Tihomirom Oreškovićem, u kojem je otkrio da nije vidio podatke o tome da se Lozančić, bivši ravnatelj SOA-e, ogriješio o zakon. Političke tenzije su ponekad vrlo visoke pa je naš mikrofon zabilježio i kad je premijer Andrej Plenković Zorana Milanovića nazvao frustriranim gubitnikom, pa i kad se Milanović požalio da su ga zbog sjedenja u Saboru zaboljele prepone.

Ostanite i dalje uz Media servis - najbržu istinu.

Ostale vijesti:

Powered by Domena.com