Logo
Ispiši ovu stranicu

Hrvatska se ujedinjuje: Pomozimo malenoj Mili!

ZAGREB - Hrvatska se ponovno ujedinjuje za pomoć djetetu. Malena Mila ima dvije godine i boluje od akutne mijeloične megakariocitne leukemije. "U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Philadelphiji", objavio je njezin otac Marin Rončević na svom Facebooku. Riječ je o istoj bolnici u koju je na liječenje išla Nora Šitum, a njena majka Đana pomaže obitelji i trenutno je u procesu registriranja akcije, potvrdila je za Media servis. Novac za pomoć Mili do tad se može uplatiti na račun oca, a njegov apel objavljujemo u cijelosti.
"Dragi rođaci i prijatelji, ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia.

Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo) Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22. Unaprijed zahvaljujemo i molimo dijelite post dalje ️ P.S. za svaki trošak će biti vođena evidencija dostupna na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se Martina First u inbox."

Ostale vijesti:

Powered by Domena.com