Menu

Davis Cup: Čilić i Ćorić pune dvoranu u Varaždinu

VARAŽDIN - Hrvatska Davis Cup reprezentacija idući vikend igra četvrtfinalni ogled s Kazahstanom.
Nakon Kanade u Osijeku Čilić, Ćorić i društvo u Varaždinu će tražiti put prema polufinalu, a organizacijske pripreme za ovaj meč, kako nas je izvijestio glasnogovornik Hrvatskog teniskog saveza, Igor Rajković, idu vrlo dobro.

"Sve ide po planu što se tiče organizacijskog segmenta za susret Hrvatske i Kazahstana u Varaždinu. U ponedjeljak je počela priprema igrališta i ono je sve bliže kraju. Postavlja se zemljana podloga u dvorani. U ponedjeljak se očekuje i okupljanje dviju reprezentacija", kazao je Rajković.

Dobri rezultati Ćorića i Čilića u posljednje vrijeme trebali bi biti garancija dobre popunjenosti dvorane za ovaj vrlo važan meč naše Davis Cup reprezentacije.

"U prodaji su i kompleti po cijeni od 150 ili 200 kuna, ovisno o sektoru na tribini, i pojedinačne ulaznice za petak, subotu i nedjelju koje se prodaju po 80 kuna za petak i nedjelju, odnosno 75 kuna za parove. Sve to nam zapravo daje puno razloga za optimizam uoči susreta s Kazahstanom, koji sigurno neće biti lak, ali nema druge nego prihvatiti tu ulogu favorita koju Hrvatska sigurno ima", istaknuo je Rajković.

Ždrijeb tko će protiv koga igrati je u četvrtak, a prvi meč je u petak. U subotu je igra parova.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam