×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1873

Menu

Mamić: Mlađi igrači su pokazali veću zrelost od starijih, moramo težiti momčadskoj igri

ZAGREB - Dinamo je s 2:0 pobjedom protiv Zagreba na Maksimiru jučer otvorio 24. kolo Prve HNL. Ipak strateg Modrih Zoran Mamić nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi.





"Pozitivno je što mlađi igrači jako dobro reagiraju i pokazuju veću zrelost od onih koji su duže tu. Moramo kao momčad igrati bolje što nije tako jednostavno jer nam nedostaje veliki broj igrača; puno miksamo i "kemijamo" pa nije lako postići kompaktnost, no moramo biti bolji nego što smo bili danas'', poručio je Mamić.



U drugoj jučer odigranoj utakmici Split je svladao Slaven Belupo 2:0 i tako prekinuo niz bez pobjeda. Danas se igraju dvije utakmice 24. kola. Od 15 sati Osijek dočekuje Hajduk, a od 17 igraju Zadar i Istra.

Zadnja promjenaNedjelja, 08. ožujka, 2015. - 12:31
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam