Logo
Ispiši ovu stranicu

Slučaj "svastika" - objavljena snimka, moguće i raspisivanje nagrade!

ZAGREB - Slučaj svastika dobio je svoj nastavak. Policija je objavila video-snimku nastalu u noći 8/9. lipnja 2015. Na snimci se nalaze dvije nepoznate osobe, koje dovode u vezu s navedenim događajem i traži se pomoć građana

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u ekskluzivnom intervjuu za Media servis potvrdio je da je policija objavila snimku počinitelja s Poljuda.



"Točno je da je policija nakon svih objavljenih razgovora i uz pomoć ljudi iz Ravnateljstva policije, evo i danas je objavljena snimka na našem webu, osobe koje su preskakale ogradu i za koje se sumnja da su tretirali travu i napravili taj nacistički simbol," rekao je ministar Ostojić. Onaj dio počinitelja koji je sigurno kriv za sramotu kad je riječ o prikazivanju nacističkog simbola je već prijavljen - radi se odgovornim ljudima u HNS-u i organizatorima koji su propustili priliku prekinuti utakmicu, podsjetio je Ostojić. Pozvao je građane da pomognu.



"Za crtačima nacističkog simbola se traga i ja ću pozvati kao uvijek, kao ministar, kao osoba učiniti ću sve sa svoje strane da pomognem policiji da taj slučaj riješi. Ako bude potrebno i raspisivanje nagrade, što je moguć sljedeći korak ukoliko policija svojim redovnim policijskim istraživanjem ne uspije riješiti koje su to osobe koje se nalaze na snimkama," rekao je Ranko Ostojić.



Snimku pogledajte na:

https://www.youtube.com/watch?v=oWWmjwszI4I&feature=youtu.be

Ostale vijesti:

Powered by Domena.com