Menu

EP: Poraz odbojkašica

ROTTERDAM - Hrvatske odbojkašice porazom su otvorile Europsko prvenstvo. U nizozemskom Rotterdamu naša je reprezentacija izgubila od Bjelorusije 3-0 (25-19, 25,-18, 26-24). Našim djevojkama ništa nije polazilo za rukom, dok su s druge strane protivnice igrale sjajno.





„Nije bilo kako smo očekivale, ništa nam nije išlo. Sutra je novi dan, nova utakmica i krećemo ispočetka. Na ovo se ne želimo osvrtati, vidjet ćemo gdje smo griješile i što nije valjalo. Pokušat ćemo to sutra ispraviti. Sad nas čeka Bugarska koja je još jača reprezentacija. U nedjelju igramo protiv Rusije koja je najjača u skupini. Ja sam optimista i vjerujem da protiv jačih protivnika možemo odigrati bolje utakmice“, rekla je Ivana Miloš.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam