×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Olympiakos zaustavio Cedevitu u Euroligi

ZAGREB- Košarkaše Cedevite zaustavio je Olympiakos. U 6. kolu Eurolige u krcatoj dvorani Dražena Petrovića grčka momčad slavila je s 83:70. Zagrepčani tako nisu uspjeli izboriti četvrtu uzastopnu pobjedu u ovom natjecanju. Presudila je bolja igra gostiju osobito u skoku, istaknuo je trener hrvatskog prvaka Veljko Mršić...





„Mi nismo iskoristili dobar napadački početak, kad nam je sve ulazilo izvana, a oni su pokazali zašto su gotovo svake godine na Final Fouru“, dodao je strateg Cedevite.Kod Cedevite najbolji je bio Pullen koji je upisao 13 poena, White je dodao 12, a Bilan (8 skokova) i Luka Babić (4 skoka) zabili su po 10 poena. Goste su predvodili Hunter sa 19 poena i osam skokova, Papapetrou sa 16 poena i osam skokova i Mantzaris s 12 poena, četiri skoka i četiri asistencije. Olympiakos je igrao bez svojih ponajboljih igrača Vassilisa Spanoulisa, Patricka Younga i Georgiosa Printezisa, dok je Cedevita bila bez Frana Pilepića. Iduću utakmicu igraju 26. studenoga u gostima kod Limogesa.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam