Logo
Ispiši ovu stranicu

Rijeka slavljem u Kranjčevićevoj preuzela vrh ljestvice

ZAGREB- Posljednje kolo jesenskog dijela sezone otvorili su utakmicom nogometaši Zagreba i Rijeke u Kranjčevićevoj. Gosti su slavili s 2:0 i preuzeli vrh ljestvice. Strijelac oba pogotka bio je Roman Bezjak (53', 63'). Trener Riječana Matjaž Kek ima razloga za zadovoljstvo jer njegova momčad godinu je završila pobjedom...





"Imperativ pobjede je bio, mi smo to napravili, što se toga tiče ja sam zadovoljan. Prije utakmice je izgledalo... Zagreb je imao puno problema, poslije puno problema digli smo ritam koliko treba i mislim da smo zasluženo pobijedili što je najvažnije", rekao je Kek.



Jesenski dio prvenstva u nastavku dana zatvaruju Dinamo i Hajduk. Zagrepčani će u 15 sati ugostiti zaprešički Inter. Pomočni trener Modrih Damir Krznar istaknuo je kako je želja upisati tri boda i godinu zaključiti titulom jesenskog prvaka.







"Inter je momčad koja je jako nezgodna, pokazali su to i u prvoj utakmici protiv nas, pokazali su to u tri utakmice protiv našeg prvog konkurenta u lovu za prvo mjesto protiv Rijeke, sigurno da je veliki hendikep neigranje njihovog najboljeg strijelca Majstorovskog, ali s njim i bez njega Inter nije za podcjenjivanje", rekao je Krznar.



Za posljenju utakmicu ove godine spreman je i Hajduk. Splićani će od 17 sati gostovati kod Istre. Utakmicu je najavio strateg Bilih Damir Burić ...







"Istra je neugodan protivnik, protiv svih velikih je dobro igrala, knap izgubila protiv Dinama, u zadnjih 10 minuta primili gol, protiv Rijeke 1:0, protiv Splita 1:1, sad protiv Lomokotive u zadnjoj minuti primili gol. Neugodan protivnik u svakom slučaju, mi ćemo ga respektirati, mi ćemo biti spremni kako bi odgovorili protiv Istre našom igrom i našim kvalitetnim pristupom", rekao je Burić.
Powered by Domena.com