Menu

Media servis slavi 14. rođendan

ZAGREB - Media servis danas slavi 14 godina svoga rada...
Renomirana hrvatska produkcijska kuća specijalizirana za proizvodnju radijskog informativnog programa vijestima, ekskluzivnim intervjuima te specijaliziranim emisijama informativnog sadržaja dnevno opskrbljuje gotovo 50 hrvatskih radijskih postaja lokalnih, županijskih i nacionalnih koncesija. Vijesti, emisije vlastite produkcije u audio i video formatu te razgovore sa zanimljivim sugovornicima o najaktualnijim temama društveno korisnog značaja tjedno prati gotovo 2,4 milijuna slušatelja u Hrvatskoj.

Kvalitetu proizvodnje jamči sada 14-godišnje iskustvo u hrvatskom radijskom eteru prema načelima objektivnog, točnog, profesionalnog, nepristranog i neovisnog novinarstva, što potvrđuje i rekordan broj prenošenja sadržaja Media servisa od strane brojnih medijskih kuća u Hrvatskoj i regiji. Putem multimedijskih kanala Media servisa širokoj mreži zadovoljnih korisnika dostupne su integralne audio vijesti, video intervjui, audio izjave i foto zapisi, što Media servis svrstava u sam vrh content providera u regiji.

Inače, radijska emisija "Intervju tjedna Media servisa“ nominirana je za prestižnu nagradu "Večernjakova ruža“, u kategoriji "radijska emisija godine“.

Glasovanje traje do 21. ožujka do 10 sati, a može se glasati na tri načina:

- SMS-om na broj 60085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2016 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju se glasa. Poruka za ‘‘Intervju tjedna Media servisa‘‘ glasi: RUZA2016 62 Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (uključen PDV).

- telefonom na broj 065 900 900. Nakon poziva treba slijediti govorne upute za glasanje: prvo se bira broj kategorije za koju se glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

- kuponom koji će izlaziti u prilogu Ekran Večernjeg lista. Kupon će biti potrebno ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu navedenu na kuponu.

Emisija „Intervju tjedna Media servisa“ već je godinama poznata i prepoznatljiva u javnosti jer otvara društveno korisne rasprave, donosi odgovore na brojna aktualna pitanja i otkriva ekskluzive. Uvijek aktualan, prvi, zanimljiv i ekskluzivan, "Intervju tjedna Media servisa“ svoje mjesto redovito nalazi na naslovnicama i informativnim emisijama drugih medija.

Razgovore s atraktivnim sugovornicima o najaktualnijim temama, redovito, uz opći servis programskog sadržaja Media servisa (www.mediaservis.hr), prenose renomirani mediji u Hrvatskoj i regiji (HRT, Nova TV, RTL, N1, Večernji list, Jutarnji list, 24sata, Slobodna Dalmacija, Glas Slavonije, Novi list, Tanjug, Blic, RTS, B92, Novosti, www.tportal.hr, www.net.hr, www.index.hr, www.business.hr i brojni drugi…).

I u 2016. godini Media servis je ugostio sve vodeće hrvatske političare, gospodarstvenike, diplomate, sportaše i umjetnike u emisiji “Intervju tjedna Media servisa” koja je postala nezaobilazan element na novinarskoj sceni s rekordnim brojem citiranja u svim medijima u Hrvatskoj i regiji.

Svečana dodjela Večernjakove ruže održat će se u petak 31. ožujka u HNK Zagreb.

nazad na vrh