Logo
Ispiši ovu stranicu

Hrvoje Sep za MS: Pokušat ću osvojiti europski ili svjetski naslov

ZAGREB - Hrvatski profesionalni boksač Hrvoje Sep konačno je uspio dogovoriti meč i u ringu će biti već ove subote na priredbi u Barceloni.

Hrvoje Sep, boksački profesionalac iz Vrbanje u subotu će se boriti u Barceloni protiv Omara Garcije iz Venezuele. Sep u svojoj profi karijeri ima omjer 12-1, a njegov suparnik je na 18-11.

"To je jedan dosta neugodan boksač, s obzirom da na njegov omjer pobjeda i poraza ima dosta mečeva koje je završio nokautima i ima nekoliko iznenađujućih pobjeda. Idem na ovaj meč dosta dobro pripremljen i mentalno i fizički", rekao je Sep za Media servis.

Lani slavonski boksač zbog raznih razloga nije imao niti jedan meč.

"Imao sam jako puno ponuda i gotovo sve sam ponude prihvatio. Često je zapelo na onim zadnjim pregovorima i često su odabrali nekog drugog. Nadam se da će ova godina biti bolja", govori nam Sep koji vjeruje da bi još dvaput mogao u ring u godini koja je tek započela.

"Zbog te nemogućnosti ugovaranja mečeva u jednom sam trenutku razmišljao čak da se vratim u olimpijski boks gdje bih boksao na europskim i svjetskim prvenstvima ili eventualno na Olimpijskim igrama. No ipak sam ja to sve prošao i čim dogovorim prvi profi meč to je ono što me više zanima i to mi je dugoročni cilj, da se borim za neki internacionalni naslov, da bi me to što više približilo nekom velikom naslovu, europskom ili svjetskom", zaključio je ovaj razgovor Hrvoje Sep.

Ostale vijesti:

Powered by Domena.com