Menu

Intervjui Media servisa nominirani za radijsku emisiju godine Večernjakove ruže

ZAGREB -Intervjui tjedna Media servisa u nominaciji su za radijsku emisiju godine Večernjakove ruže. Riječ je o emisiji čiji su gosti uvijek aktualni sugovornici političke i javne scene od kojih se traže konkretni odgovori, emisija koja je dokaz da pravo novinarstvo još uvijek postoji.
Emisija Mediaservisa, među ostalim, prošle godine, ugostila je predsjednika SDP-a Davora Bernardića, ministra financija Zdravka Marića, potpredsjednicu Vlade i ministricu gospodarstva, poduzetništva i obrta Martinu Dalić te veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva Andrew Dalgleisha.

Osim Intervjua Media servisa za Radijsku emisiju godine nominirani su Lobotomija Hrvatskog radija, Intervju tjedna 101,Jedan krug za Osijek emisija Televizije Osijek i Gradskog radija Osijek te emisija Pomorska večer.

Večernjakova ruža tradicionalni je izbor u kojem se u sedam kategorija biraju najpopularnije medijske i glazbene osobe te televizijske i radijske produkcije. Riječ je o osobama koje su se svojim radom, ostvarenjem istaknule na medijskoj sceni te o najpopularnijim TV ili radijskim emisijama iz svih područja djelatnosti, od politike do sporta. Dodjeljuje se ukupno sedam nagrada (u svakoj kategoriji po jedna) za ostvarenja od siječnja do prosinca 2016. godine na području RH. Svečana dodjela Večernjakove ruže održat će se u petak 31. ožujka u HNK Zagreb.

nazad na vrh