Menu

Europska radiodifuzijska i kulturna industrija pozivaju Europu da osigura UHF frekvencije za radiodifuziju

ZAGREB - 57 udruga i tvrtki aktivnih u radiodifuzijskoj i kulturnoj industriji iz 18 europskih zemalja udružilo je snage u inicijativi "Poziv Europi" kako bi potaknuli kreatore politika i regulatore da sačuvaju donji dio UHF frekvencijskog pojasa (470-694 MHz) za radiodifuziju i bežičnu audio opremu za proizvodnju programa (PMSE: Programme Making and Special Events). Priopćenje Europske radiodifuzijske i kulturne industrije prenosimo u nastavku:
Saznaj više...

Započeo Youth Business Camp u Zagrebu

ZAGREB - U prostorijama RIT Croatia započeo je 11-dnevni program Youth Business Camp Adria Zagreb kojemu je cilj inspirirati poduzetništvo. Ukupno 10 polaznika, od toga pet tinejdžera iz Ukrajine koji borave u Hrvatskoj te pet polaznika iz Hrvatske, uključujući dječji dom Vrbina Sisak, kroz zajednički rad i 21 predavanje imat će priliku sudjelovati na Youth Business Camp Adria Zagreb. U sklopu programa posjetit će Zoološki vrt grada Zagreba te Specijalnu bolnicu Aritheru.
Saznaj više...

Fusion World Music Festival okupit će najveće hrvatske i regionalne glazbenike

ZAGREB - Ostalo je još manje od mjesec dana do Fusiona, prvog festivala na kojem će najtraženije zvijezde iz zemlje i regije nastupiti u produkcijskim uvjetima kakve smo dosad imali prilike vidjeti na koncertima Beyonce ili Celine Dion. 22. srpnja na jednu od najvećih pozornica u Europi izaći će, između ostalih, Voyage i Nucci, a pripreme za njihov zajednički nastup koji će trajati najmanje 45 minuta u punom su jeku.
Saznaj više...

Youth Business Camp Adria Zagreb

ZAGREB - Uskoro počinje edukacijski program Youth Business Camp Adria Zagreb. Ovogodišnji program u cijelosti je stipendijski putem sponzora i donatora, osigurana su sredstva za 10 polaznika. 
Saznaj više...

Investicija od 3,2 milijuna eura uložena je u modernizaciju art’otela u Budimpeš

ZAGREB - Nakon potpune modernizacije koja je započela u listopadu prošle godine, art'otel budapest u portfelju Arena Hospitality Grupe iz Pule ovog lipnja gostima ponovno otvara svoja vrata. Hotel je prvi puta otvoren 2000. godine, a smješten je na izvanrednoj lokaciji, neposredno u blizini starog grada i obale Dunava, dok istovremeno pruža prekrasan pogled na mađarski parlament i povijesni dvorac. Osim vrhunske lokacije, nedvojbeno je da će hotel nakon opsežne renovacije primiti svoje goste u potpuno novom, ali i zasluženom sjaju.
Saznaj više...

Zašto neki političari komuniciraju dobro, a neki ne?

ZAGREB - Hrvatska udruga za odnose s javnošću već 13 godina proglašava komunikatora godine osobe iz javnog života. Prema izboru struke ta titula je za prošlu godinu pripala dogradonačelnici Gline Branki Bakšić Mitić. S druge strane, predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković odabrani su za antikomunikaciju godine. Tim povodom razgovarali smo s predsjednikom Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Mario Aunedi Medek otkrio nam je zašto neki političari znaju komunicirati, dok drugima to ne polazi za rukom.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam