Menu

HGK predložila dodatne mjere za gospodarstvo Sisačko-moslavačke županije

ZAGREB - S obzirom na posljedice razornoga potresa koji je pogodio središnji dio Hrvatske, a posebice Banovinu, na temelju novih informacija tvrtki članica HGK, Hrvatska gospodarska komora uputila je Vladi RH dodatne prijedloge mjera kojima bi se poduzetnicima sa sjedištem na potresom pogođenim područjima žurno omogućio oporavak i nastavak poslovanja, priopćeno je iz HGK.
Saznaj više...

‘Cilj nam je što više biti među svojim slušateljima’

SPLIT - Početak godine pravo je vrijeme za rekapitulaciju događaja iz prošle i osvrt na planove u novoj godini. Direktor Radio Dalmacije i kreativni konzultant AMM GLOBAL INSTITUTA Hrvoje Turić otkrio nam je, što se tiče najslušanijeg radija u Dalmaciji, da im je cilj biti što više među svojim slušateljima, kada prilike to dopuste.
Saznaj više...

Udruga slijepih SMŽ-Sisak apelira na pomoć slijepim osobama

ZAGREB - Svjedoci smo svakodnevnog napretka u organizaciji nakon potresa, ali unatoč tome još uvijek ostaju skupine osoba s invaliditetom koje se ne snalaze brzo i ne dolaze na red za rješavanje problema. Govorimo ukupno o 114 slijepih osoba s područja Sisačko-moslavačke županije od kojih je njih 20 direktno pogođeno ovim katastrofalnim potresom. Za njih će nam biti potreban građevinski materijal, piše u priopćenju Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije - Sisak.
Saznaj više...

Radijski produkcijski elementi – sekunde koje čine razliku

ZAGREB - Dobar radio čini niz segmenata i nema prostora za slabe karike, stoga se ne smije podcijeniti ni važnost produkcijskih elemenata poput trailera. Ti kratki audio elementi sažimaju cijelu filozofiju konkretne radijske postaje, objašnjava nam kreativni konzultant Amm Global Instituta i direktor Antene Zagreb Hrvoje Barišić.
Saznaj više...

MojPosao: Oporavak na tržištu rada očekujemo u drugom kvartalu 2021.

ZAGREB - „Po svemu sudeći, 2021. će biti godina rasta, kako u gospodarstvu, tako i na tržištu rada, ali najranije od drugog kvartala. Vrlo vjerojatno ćemo prvu polovicu godine 'izgubiti' na cijepljenje i izbore što će se odraziti na društvo u cjelini. Pritom ne smijemo zanemariti negativan utjecaj nedavnog razornog potresa, koji je Covid-19 krizu privremeno stavio u drugi plan i dodatno opteretio naše gospodarstvo", priopćeno je s portala MojPosao.
Saznaj više...

HUP: Uredbom o praćenju o učincima epidemije nameće se dodatno administrativno opterećenje poduzetnicima

ZAGREB - "Uredbom o praćenju i izvješćivanju o učincima pandemije koronavirusa i mjera za pomoć poduzetnicima uvode se nova administrativna opterećenja i povećavaju troškovi poslovanja za poduzetnike. Krajnje je neprimjereno, pogotovo u ovako teškoj gospodarskoj situaciji, uvoditi nove obveze i nove troškove poduzetnicima", upozoravaju iz HUP-a.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam