Menu

Predstavljeno 14. izdanje projekta Odredište: Zagreb

ZAGREB - U Muzeju suvremene umjetnosti predstavljeno je 14. izdanje projekta Odredište: Zagreb kojeg provodi Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade. Riječ je o projektu gdje se sustavnom edukacijom učenika srednjih škola nastoji podići svijest o vlastitom gradu te upoznati mlade s turističkim, kulturnim i prirodnim potencijalima Zagreba.
Saznaj više...

Započelo Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2024.

ZAGREB - Najveći događaj u obrazovanju i takvo natjecanje u ovom dijelu Europe koje slavi snagu i vještinu mladih talenata iz cijele Hrvatske! Ovogodišnji događaj, peti po redu u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Održava se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, predstavlja ne samo priliku za natjecanje, već i platformu za promicanje izvrsnosti strukovnog obrazovanja, važnosti vještina i usmjeravanje mladih prema perspektivnim karijerama koje strukovno obrazovanje nudi. Više u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

U Dubrovniku održana jubilarna 20. Zlatna penkala: Dodijeljena priznanja za više od 30 inozemnih novinara

DUBROVNIK (šira verzija) - U Dubrovniku je održana jubilarna 20. dodjela nagrada „Zlatna penkala“. Više od trideset inozemnih novinara, blogera i influencera dobilo je priznanje za profesionalno izvještavanje o hrvatskom turizmu. Na jugu Hrvatske boravili su tri dana, a otkrili su nam i što najviše vole u našoj zemlji. Na dodjeli nagrada bio je i Tonči Gabelić.
Saznaj više...

Baby Lasagna osvojio svijet, otkrivamo što njegov uspjeh znači za Hrvatsku

ZAGREB - Baby Lasagna sinoć je zapalio Malmö Arenu i svojim spektakularnim nastupom oduševio publiku diljem svijeta. Zasluženo se plasirao u finale te se u subotu vraća na eurovizijsku pozornicu kao glavni favorit. Njegova popularnost ekspresno je skočila na kladionicama, a nakon energičnog nastupa došao je na prvo mjesto TikTok-a, Instagrama i YouTube-a.
Saznaj više...

Prestižno događanje u Dubrovniku za strane novinare i dodjela Zlatne penkale

ZAGREB - Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija domaćini su ovogodišnje jubilarne 20. „Zlatne penkale“. Riječ je o međunarodno prepoznatoj nagradi koju Hrvatska turistička zajednica dodjeljuje priznatim inozemnim urednicima, novinarima, travel blogerima i influencerima. Nagrada se dodjeluje za za najbolje medijske objave o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji za prošlu godinu.
Saznaj više...

Nove međunarodne PRO PR Globe Communication Achievement Award predstavljaju standard istine

ZAGREB - Međunarodni PR program dodjele nagrada u komunikacijskoj industriji koje se do sada nisu slavile za priznavanje visokih postignuća prikazat će neusporedivu širinu najnovijih komunikacijskih talenata. Također će se zalagati za istinu i integritet u eri dezinformacija. Uspostavljanjem javnodostupnog pravilnika koji će omogućiti transparentno ocjenjivanje projekata uključujući sudačko tijelo sa 6 kontinenata. Ovo se nadovezuje na uspjeh PRO PR Globe Awards koji već 12 godina odaje priznanje izvanrednom radu pojedinaca globalno, priopćeno je iz Apriori World agencije, a detalje prenosimo u nastavku.
Saznaj više...
Pretplatite se na ovaj RSS feed
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam