Menu

Youth Business Camp Adria Zagreb i ove godine stipendira ukrajinske tinejdžere

ZAGREB - Treću godinu zaredom, u Zagrebu će se održati Youth Business Camp Adria Zagreb. Ovaj jedinstveni edukacijski program koji obuhvaća 26 predavanja, 6 sati mentorskog rada, dijelom stipendiran zahvaljujući WICMI (World Innovation and Change Management Institute), a kojem potporu pruža i GEW (Global Entrepreneurship Network), okupit će tinejdžere između 15 i 19 godina.
Saznaj više...

Sutra u Splitu počinje „najzeleniji“ tech&business događaj godine

SPLIT - Green Future konferencija, koja će u Splitu okupiti više desetaka poslovnih ljudi, znanstvenika, ministara, gradonačelnika i aktivista iz cijeloga svijeta, kreće sutra u 10 sati u splitskom HNK. Raspravljat će se zelenim tehnologijama, urbanoj i e-mobilnosti, zaštiti okoliša, digitalizaciji poslovanja te financiranju zelenih projekata.
Saznaj više...

Otvoren je Greencajt festival

ZAGREB - Započelo je treće izdanje najvećeg zelenog festivala u regiji. Greencajt festival ugostio je više od 80 domaćih i stranih govornika iz čak 10 zemalja. U Zagreb su stigli govoriti o održivim rješenjima i konkretnim primjerima kako stvoriti okruženje za održivu budućnost.
Saznaj više...

INA postala proizvođač električne energije iz obnovljivih izvora

ZAGREB - Svečanim puštanjem u probni rad solarne elektrane Virje INA postaje komercijalni proizvođač električne energije i potvrđuje predanost tranziciji prema obnovljivim izvorima energije. Otvorenju solarne elektrane prisustvovali su dužnosnici regionalne i lokalne uprave, predstavnici KONČARA, HEP-a te Nadzorni odbor i Uprava Ine. Priopćenje pročitajte u nastavku.
Saznaj više...

Green Future 2023.: Split opet postaje centar zelene rasprave

SPLIT - Split će uskoro ponovno postati centar rasprave o održivosti i zelenoj tranziciji, odnosno o zelenim inovacijama. Od 1. do 2. lipnja u splitskom HNK održat će se druga Green Future konferencija, na kojoj će se usvojiti određeni zaključci i pokušati iznjedriti rješenja u vrijeme sveprisutnih klimatskih promjena, globalnog zatopljenja i sve češćih upozorenja prirode da moramo mijenjati svoj pristup i odnos prema Zemlji. Suorganizator Green Future konferencije Tomislav Buljubašić:
Saznaj više...

Green Future konferencija sve je bliže

SPLIT - Green Future konferencija okuplja tehnološke lidere, znanstvenike, predstavnike institucija i kreatore javnih politika čije odluke utječu na cijelo društvo, kako bi razmijenili ideje i iskustva po pitanju najaktualnije teme današnjice, tranzicije prema održivom gospodarstvu.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam