Menu

Potpisan sporazum o suradnji HAMAG-BICRO-a i Privredne komore Crne Gore

ZAGREB - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Privredna komora Crne Gore potpisale su Sporazum o suradnji radi ostvarivanja zajedničkih interesa temeljem zajedničkih nastojanja ovih dviju institucija prema jačanju gospodarstva Republike Hrvatske i Crne Gore. Priopćenje Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

HGK: 300 milijuna kuna vaučera za obrazovanje odraslih

ZAGREB - U iduće četiri godine osigurano je 300 milijuna kuna za projekt „Provedba sustava vaučera za obrazovanje odraslih“ koji započinje 1. travnja 2022. Tim povodom je Zajednica za obrazovanje odraslih Hrvatske gospodarske komore organizirala dvodnevnu konferenciju kako bi povezala sve ključne dionike projekta te informirala svoje članice i zainteresirane ustanove za obrazovanje odraslih o tome kako se mogu akreditirati i postati ustanove gdje će se vaučer moći koristiti. Priopćenje prenosimo u cjelosti.
Saznaj više...

HAMAG-BICRO otvorio ispostavu u Sisku

SISAK - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je petu po redu ispostavu u okviru druge faze projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a“ - BOND 2. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

MOL Grupa kupuje više od 400 maloprodajnih mjesta u Poljskoj

ZAGREB - MOL je danas potpisao niz ugovora s Grupom Lotos SA i PKN Orlenom koji pokrivaju prodaju i kupnju nekoliko elemenata portfelja. MOL preuzima 417 maloprodajnih mjesta u Poljskoj što kompaniji omogućuje dosezanje trećeg mjesta na lokalnom tržištu maloprodaje goriva. Dodatni dugoročni ugovor osigurava opskrbu motornim gorivom za kupljenu mrežu u Poljskoj. Ugovori su u skladu s ažuriranom dugoročnom strategijom MOL Grupe “SHAPE TOMORROW” 2030+.
Saznaj više...

U rad puštena testna OIV 5G PrivateNET mreža

ZAGREB - Krajem prosinca 2021. godine u rad je puštena OIV 5G PrivateNET mreža u prostorijama AD Plastika u Zagrebu, a sve u svrhu testiranja OIV-ove privatne 5G mreže koja ne koristi resurse javne mobilne komunikacijske mreže.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam