Menu

Zimske ljepote Hrvatske na naslovnici The Sunday Timesa

ZAGREB - Prestižni britanski The Sunday Times, u svome Travel izdanju, objavio je reportažu o Hrvatskoj kao nezaobilaznoj destinaciji tijekom zimskog, odnosno, blagdanskog razdoblja, na online platformi, i na naslovnici tiskanog izdanja. Više u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

Brojne poznate osobe na otvorenju Croatia poliklinike u Varaždinu

VARAŽDIN - Croatia osiguranje u Varaždinu je otvorilo osmu Croatia polikliniku u Hrvatskoj, ujedno jednu od najmodernijih u sjevernom dijelu Hrvatske. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, pjevačica Nika Turković, glumice Mirna Medaković i Bojana Gregorić te Nevena Rendeli i poznata Varaždinka, influencerica Ana Bacinger, kao i Domagoj Sever samo su neki od brojnih poznatih osoba koje su se uvjerile u kvalitetu i visoku razinu usluge koju Croatia osiguranje i Croatia poliklinika sada nude građanima tog dijela Hrvatske u poliklinici opremljenoj najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Pacijentima iz Varaždina i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti, što obuhvaća niz pregleda, pretraga i ostalih medicinskih usluga dostupnih na jednom mjestu, bez čekanja.
Saznaj više...

35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika okupio više od 300 sudionika

TUHELJ - Tradicionalno stručno događanje u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, 35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika, okupio je u protekla dva dana u Tuhelju više od 300 ugostitelja i turističkih djelatnika, ali i niz stručnjaka i predstavnika tijela državne uprave i jedinica lokalne i regionalne samouprave u raspravama o prilikama i prijetnjama te aktualnostima u ugostiteljstvu i turizmu. Više u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

KOMferencija - domaće događanje iz svijeta komunikacija i medija dolazi u Split, uz posebne pogodnosti za studente

ZAGREB - KOMferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću, središnje i najvažnije domaće događanje koje okuplja stručnjake iz odnosa s javnošću, korporativnih komunikacija, marketinga, novinarstva i ostalih srodnih znanosti održat će se od 30. studenog do 2. prosinca 2023. u Splitu. HUOJ-eva KOMferencija ove je godine posvećena istini u PR-u i obrazovanju mladih naraštaja o etičnosti u komuniciranju. Više u priopćenju koje prenosimo u cijelosti
Saznaj više...

Hrvatska vina na natjecanju u Čileu osvojila 19 zlatnih medalja

ZAGREB - Hrvatski vinari postigli su veliki uspjeh, osvojili su čak 19 medalja - tri velike zlatne medalje i 16 zlatnih medalja na Catad’Oru, najprestižnijem vinskom natjecanju i ocjenjivanju vina i žestokih pića Latinske Amerike, koje se prošli tjedan održalo u Santiagu de Chileu. Više u priopćenju u nastavku:
Saznaj više...

Uspješno zaključeno 11. izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK

ZAGREB - Umjetna inteligencija, digitalno tržište glazbe, koncertni bum u Hrvatskoj i ŠČ fenomen teme su upravo zaključenog, jedanaestog izdanja Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK. U organizaciji stručne službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva za autorsko pravo, ovogodišnji je MAKK 16. i 17. studenoga okupio vrhunske stručnjake i kreativce koji su svojim temama i izlaganjima povezali sadašnjost i budućnost kako domaće glazbe, tako i šire kulturne i kreativne industrije.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam