Menu

Boksači Sesveta na domaćem terenu u derbiju protiv Spartak Vojvodine

ZAGREB - Sutra će boksači BK Sesveta dočekati BK Spartak Vojvodina u derbiju četvrtog kola Regionalne boksačke lige.
Pred domaćom publikom u boksačkoj areni u Jelkovcu Sesvečani će boksati protiv kolega iz Spartaka, koji su kao i Sesvete jedini neporaženi klub dosadašnjeg dijela lige. Trener BK Sesvete Vlado Arlović očekuje da će se niz pobjeda nastaviti.

"Uvijek se spremamo za pobjedu i naravno da ju očekujemo. Uz malo sportske sreće tako će i biti. Dečki su u pripremama već dugo i zato očekujemo najbolji nastup do sada i da pokažemo na čemu smo do sada radili", rekao je Arlović i dodao kako sve navijače kluba čeka iznenađenje u vidu pojačanja koje će boksati za Sesvete, iako o imenima nije htio govoriti.

"Želja nam je iznenaditi sve. Sutra ćete vidjeti jesmo li se pojačali ili ne, ali nažalost to moramo zadržati za sebe. Uvijek se nastojimo pojačati hrvatskim boksačima zbog interesa naše publike i da to bude što bolje za naš boks", rekao je za kraj Arlović.Predsjednik BK Sesvete Jure Krstanović slaže se s trenerom Arlovićem i smatra da će Sesvete slaviti sutra, a koliko vjeruje svojim boksačima pokazuje činjenica da je uvjeren i u osvajanje Regionalne lige.

"Očekujem i uvjeren sam da ćemo pobijediti. U našem klubu su četiri od osam državnih prvaka i zato sam uvjeren, ne samo da ćemo sutra slaviti, nego da ćemo i osvojiti Regionalnu ligu", rekao je Krstanović. Interesa za sesvetske boksače ne manjka, zadnji put je bilo 1500 gledatelja, a predsjednik se nada da će u budućnosti trebati i veću dvoranu.

"Puno ljudi se javilo, tražilo karte i pitalo ima li mjesta. Nadam se da ćemo za sljedeći meč ova dvorana biti mala", rekao je predsjednik Krstanović za kraj. Prva borba počinje u 18 sati u dvorani OŠ Jelkovec.
nazad na vrh