Menu

Ivica Tucak za Media servis: Ako neće biti cjepiva ne znam kako će se održati Ol

ZAGREB - U Intervjuu tjedna Media servisa gostovao je izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak. Osvrnuo se izbornik na doba izolacije u Hrvatskoj i kako je samo to doživio. Govorio je o preranoj smrti legendarnog mađarskog igrača i izbornika Tibora Benedeka. Naravno, reprezentacija i vraćanje igrača u bazen bila je tema ali i velika pobjeda nad Crnom Gorom u Dubrovniku…
Saznaj više...

Divjak za MS: ‘Lako je komentirati iz udobnih fotelja, alternativa je bila bez nastave‘

ZAGREB - U trećem smo tjednu nastave na daljinu zbog koronavirusa. Kako će se učenici ocjenjivati, hoće li se odgoditi matura, što je s upisima na fakultete...mnoštvo je pitanja na koje brojni traže odgovore. Mi smo odgovore potražili od ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak u Intervjuu tjedna Media servisa. S ministricom je razgovarala Andrea Barać.
Saznaj više...

Psihologinja Buljan Flander za MS: Djeca osjećaju naš strah

ZAGREB - Jaki potresi, epidemija koronavirusa... Riječ je o situacijama u kojima i odrasli teško mogu ostati pribrani, a mnogi roditelji se pitaju - kako sve to objasniti djeci i ne prenijeti na njih paniku? O tome smo u Intervjuu tjedna Media servisa razgovarali s psihologinjom Gordanom Buljan Flander, ravnateljicom Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba.
Saznaj više...

Vrdoljak za MS: Novom čelniku HNS-a želim da bude bolji od mene

ZAGREB - Uoči Predsjedništva HNS-a i otvaranja kandidacijskog postupka za novo vodstvo stranke, u razgovoru za Media servis aktualni predsjednik Ivan Vrdoljak najavio je kako odlazi s te funkcije. Otkrio nam je planove za budućnost, što novom vodstvu želi i žali li za ičim što je napravio i odlučio ili nije napravio u svom mandatu.
Saznaj više...

Media servis obilježava 17 godina emitiranja

ZAGREB - Media servis Global kao jedina hrvatska radijska agencija već 17 godina svakodnevno emitira informativni program na gotovo 50 radijskih postaja u Hrvatskoj, lokalnih, županijskih i nacionalnih koncesija čime je dostupan tjedno za više od dva milijuna slušatelja.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam