Menu

Milas: HDZ je pokazao da zna, građani to prepoznaju

ZAGREB - Uoči parlamentarnih izbora na Media servisu strankama, koalicijama i kandidatima ponudili smo priliku da predstave svoj program. Četvrti na listi HDZ-a u II izbornoj jedinici Zvonko Milas predstavio je glavne ciljeve i zašto bi građani svoj glas trebali dati baš toj stranci, ali i zašto birati konkretno njega.
Saznaj više...

Predstavljanje nezavisne liste Željka Lackovića - Branko Hrg

ZAGREB - Branko Hrg zamjenik je predsjednika Hrvatske demokršćanske stranke, a na izbore ide kao 14. kandidat po redu na kandidacijskoj listi Željka Lackovića za II. izbornu jedinicu. Na listi se također nalaze Narodna stranka - Reformisti, Hrvatska seljačka stranka braće Radić i Nezavisni seljaci Hrvatske.
Saznaj više...

Predstavljanje izbornih programa: Budimir i Puljak

ZAGREB - Uoči parlamentarnih izbora na Media servisu strankama, koalicijama i kandidatima ponudili smo priliku da predstave svoj program. U ime koalicije koju čine Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus, program su predstavili Ivica Puljak i Josip Budimir.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam