Menu

Šulentić s ponosom otkriva rezultate prve generacije DJ praktikuma AGI-ja

ZAGREB - Prva generacija polaznika uspješno je završila DJ praktikum Amm Global Instituta koji je pokretanjem ovog projekta odgovorio na veliki interes mladih ljudi, ali i na potrebe tržišta. Prokuristica prvog privatnog instituta kreativne industrije Anita Šulentić otkrila nam je kako je dvoje polaznika već dobilo svoju konkretnu priliku da ostvare san i postanu radijske zvijezde.
Saznaj više...

HNB: Porast online kupnje i beskontaktnih transakcija

ZAGREB - Iako građani RH uobičajeno preferiraju fizičku kupovinu i gotov novac kao najzastupljeniji oblik plaćanja usluga i robe u maloprodaji, pandemija, ali i potres u Zagrebu i okolici, ostavili su traga na navikama potrošača u smislu ubrzavanja stope rasta online kupnje i udjela bezgotovinskih plaćanja u odnosu na gotovinu, priopćili su iz Hrvatske narodne banke.
Saznaj više...

Media servis global sluša gotovo polovica građana Hrvatske

ZAGREB - Media servis global je radijska agencija koja je, na razini tjedna, izvor vijesti za čak 44,6% građana Hrvatske, pokazalo je najnovije istraživanje Ipsosa MEDIApuls, a na posljednje podatke o slušanosti osvrnula se direktorica te informativne agencije i članica Uprave AGI-ja Silvija Londero Šimleša.
Saznaj više...

PBZ grupa donira 7,8 milijuna kuna za pomoć stradalima u razornom potresu

ZAGREB - PBZ grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, donirala je 7,8 milijuna kuna kako bi pomogla stradalima i sanaciji posljedica razornog potresa, koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju i šire područje. Ovom donacijom ukupnog iznosa 7,8 milijuna kuna obuhvaćena je Opća bolnica „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku s donacijom u iznosu od 3,5 milijuna kuna, donacija Pomoć za obnovu nakon potresa na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 3,8 milijuna kuna te donacija Dječjem domu Vrbina Sisak u iznosu od 500.000 kuna.
Saznaj više...

Teme koje su bile u fokusu AER-a posljednjih godinu dana

ZAGREB - Uskoro će prva obljetnica ulaska udruge HRF u Udruženje europskih radija (AER) u čijem izvršnom odboru sjedi Luka Đurić, potpredsjednik HRF-a i kreativni konzultant AGI-ja. S nama je podijelio najvažnije teme o kojima su na svojim redovitim sastancima raspravljali, naravno, osim krize uzrokovane koronavirusom.
Saznaj više...

HGK predložila dodatne mjere za gospodarstvo Sisačko-moslavačke županije

ZAGREB - S obzirom na posljedice razornoga potresa koji je pogodio središnji dio Hrvatske, a posebice Banovinu, na temelju novih informacija tvrtki članica HGK, Hrvatska gospodarska komora uputila je Vladi RH dodatne prijedloge mjera kojima bi se poduzetnicima sa sjedištem na potresom pogođenim područjima žurno omogućio oporavak i nastavak poslovanja, priopćeno je iz HGK.
Saznaj više...

‘Cilj nam je što više biti među svojim slušateljima’

SPLIT - Početak godine pravo je vrijeme za rekapitulaciju događaja iz prošle i osvrt na planove u novoj godini. Direktor Radio Dalmacije i kreativni konzultant AMM GLOBAL INSTITUTA Hrvoje Turić otkrio nam je, što se tiče najslušanijeg radija u Dalmaciji, da im je cilj biti što više među svojim slušateljima, kada prilike to dopuste.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam