Menu

Uz maratonce s malih ekrana i „fake news“ počeo je treći dan Weekenda

ROVINJ - Nakon što je petak na najluđem Weekendu u godini završio spektakularnim nastupom najveće regionalne zvijezde Konstrakte i Zemlja Gruva te ekskluzivnom premijeru nove HRT-ove dramske serije „Metropolitanci“, nastavak bogatog subotnjeg programa donosi niz aktualnih tema poput ženskih prava, kulture otkazivanja, fake newsa, digitalne revolucije, a završava nastupom Vojka V.
Saznaj više...

Ususret 1. GinIstri održano ocjenjivanje uzoraka gina

Ususret 1. GinIstra Festivalu koji će se sljedećeg petka, 30. rujna, održati u Rovinju, u Strukovnoj školi Eugena Kumičića Rovinj održano je ocjenjivanje pristiglih uzoraka ginova istarskih proizvođača. Na ocjenjivanje je dostavljeno ukupno 18 uzoraka koje je ocijenila stručna Komisija za ocjenjivanje, a koju je činilo sedam članova: Igor Lukić, Urška Kosić, Petar Šegon, Emil Perdec, Ezio Pinzan, Ticijana Ikica…
Saznaj više...

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

ZAGREB - Nastavljajući tradiciju dodjele nagrada Top of the Funds, Grupacija UCITS fondova Udruženja investicijskih i mirovinskih fondova HGK, u Hrvatskoj gospodarskoj komori dodijelila je nagrade za rezultate ostvarene u 2021. godini. Nagrade se dodjeljuju prema Kriterijima Grupacije u osam kategorija.
Saznaj više...

Danas počinje jubilarni 15. Weekend Media Festival

ROVINJ - Pod sloganom #SAMODOĐI, započeo je Weekend.15, jedinstveni događaj godine, koji na dobro poznatim prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju okuplja brojne strane i domaće stručnjake iz širokog spektra industrija. Tako će do nedjelje, 25.9., omiljena istarska destinacija ugostiti neka od najzvučnijih imena iz svijeta medija, komunikacija, tehnologije, glazbe, ekonomije i inovacija, ali i špijunaže, gastronomije i sporta. Upravo…
Saznaj više...

Održana 14. konferencija Dan velikih planova

ZAGREB - Lider je na tradicionalnom skupu Dan velikih planova okupio sve dionike gospodarskog i financijskog sektora u Hrvatskoj kako bi se provela rasprava o prilikama i preprekama koje sve poduzetnike, gospodarstvenike i obrtnike očekuju sljedeće godine.
Saznaj više...

Svjetski poznata psihologinja dr. Shefali Tsabary predstavlja koncept svjesnog roditeljstva

ZAGREB - Još nas dva dana dijele od inspirativnog predavanja vodeće svjetske stručnjakinje za roditeljstvo, kliničke psihologinje i autorice nekoliko bestselera New York Timesa, dr. Shefali Tsabary. Dr. Shefali po prvi put u Europi predstavlja koncept svjesnog roditeljstva, a publici u Zagrebu će se obratiti u srijedu, 21. rujna u Mozaik Event Centru s početkom u 18 sati.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam