Menu

Temelj uspjeha: Redovita i velika glazbena istraživanja

ZAGREB - Pri kreiranju glazbenih clockova formatirane radijske postaje vode se rezultatima čak dvaju istraživanja. Direktor Antene Zagreb i kreativni konzultant AMM Global Instituta Hrvoje Barišić ispričao nam je što im pokazuju ta istraživanja i kako se ona nadopunjuju.
Saznaj više...

‘Kulturne i kreativne industrije imaju golem potencijal’

ZAGREB - Važan alat u rukama onih koji štite interese komercijalne radijske industrije su konkretne brojke - one koje pokazuju važnost sektora i svih posljedica pandemijskog udara. Stoga je Udruženje europskih radija (AER) svojevremeno podržalo i izradu studiju EY-a pod nazivom ‘Obnova Europe: Kulturno i kreativno gospodarstvo prije i nakon COVID-a 19’, a koju je naručio GESAC. Luka Đurić, član…
Saznaj više...

Anita Šulentić otvorila nam je vrata popularnih NEWS i DJ praktikuma, zavirite

ZAGREB - Na adresu AMM Global Instituta dolaze brojni upiti mladih ljudi zainteresiranih za DJ i NEWS praktikume koji su u kratkom roku postali iznimno popularni, a mi smo odlučili provjeriti zašto je tome tako. Prokuristica AGI-ja i jedna od voditeljica praktikuma Anita Šulentić otvorila nam je nedavno vrata iza kojih su se polaznici pripremali za radijske karijere pa vam…
Saznaj više...

Living Room Acoustic narodnog – evo zašto se o toj emisiji priča

ZAGREB - Live nastupi najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda koje svaki put obrade i jednu pjesmu kolega, plus njihovi zanimljivi intervjui elementi su emisije koja privlači milijune ljudi. O Living Room Acousticu se priča, a mi smo o njoj pričali s direktorom narodnog i kreativnim konzultantom AMM Global Instituta Katijanom Knokom.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam