Menu

Velika Gorica predstavila mobilni turistički vodič, Ačkar: Ovo smatram jednim velikim iskorakom

VELIKA GORICA - Turistima, ali i građanima koji žele upoznati velikogorički kraj, kroz njegove ljepote i znamenitosti, sada je na raspolaganju mobilni turistički vodič Touropolje.com. Putem njega, posjetitelji imaju pristup obilasku 24 lokaliteta s bogatom kulturno i povijesnom baštinom te 10 intrigantnih priča koje oživljavaju duh turopoljskog kraja. Službeno predstavljanje aplikacije bilo je u Centru za posjetitelje Velika Gorica.
Saznaj više...

Ovogodišnji Dan žena slavi se uz drugi Women’s Weekend

RIJEKA - Sve je spremno za nezaboravan vikend u Rijeci. Drugo izdanje Women‘s Weekenda održava se od 7. do 10. ožujka i osigurava tri dana ispunjena jedinstvenim temama panela i predavanja te nezaboravnu zabavu u vikendu Dana žena u Muzeju Moderne i suvremene umjetnosti i Art kvartu. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

Predstavnici turističkog eko sustava na Zimmer frei Forumu jednoglasno: Kvaliteta je valuta na koju se kladimo u narednom razdoblju

ZAGREB - Podizanje kvalitete obiteljskog smještaja, produljenje sezone te prilagodba današnjem gostu u vidu digitalizacije i ispunjenje njegovih očekivanja strateški su prioriteti države, ali i vlasnika obiteljskog smještaja, zaključci su prvog Zimmer frei Foruma koji je u Zagrebu okupio sve važne dionike iz turističkog sektora. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

Predstavljen program 10. koncerta "Progledaj srcem"

ZAGREB - U povodu slavljeničkih 10 godina koncerta "Progledaj srcem" organizatori su predstavili program koji čeka posjetitelje u svibnju. Unatoč tome što izvođači koji će nastupiti nisu bili poznati do danas, ulaznice su 100 dana prije koncerta gotovo rasprodane. Izvršna producentica Ksenija Abramović istaknula je koji je cilj ovog koncerta.
Saznaj više...

Vizionar godine je Damir Sabol

ZAGREB - Vizionar godine je Damir Sabol, serijski IT poduzetnik koji je svojom kompanijom Photomath u Hrvatsku privukao Google, koji je prepoznao jedinstvenu tehnološku pozadinu i tržišnu poziciju kompanije te je njenim preuzimanjem prošle godine trajno postavio Hrvatsku i domaći tehnološki sustav na svoju globalnu mapu, objavljeno je na konferenciji Vizionar godine u organizaciji tportala, jednog od vodećih news portala…
Saznaj više...

AER: Radio je pouzdani vodič u svijetu koji se mijenja

AER: Radio je pouzdani vodič u svijetu koji se mijenja ZAGREB - Povodom Svjetskog dana radija Udruženje europskih radija (AER) objavilo je članak pod nazivom: Radio pouzdani vodič u svijetu koji se mijenja. Uz prigodnu čestitku poručili su da je UNESCO-ov Svjetski dan radija ove godine u znaku povijesti, sadašnjosti i budućnosti radija - Radio: Stoljeće informiranja, zabave i edukacije.…
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam