Menu

Božinović za MS: ‘Sud je pustio Alžirca da se brani sa slobode‘

ZAGREB - Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 31-godišnjim državljaninom Alžira, zbog osnova sumnje da je počinio više kaznenih dijela teške krađe, sud ga je pustio da se brani sa slobode, potvrdio nam je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović gostujući u Intervjuu tjedna Media servisa.

"Ja sam također informiran da je sud donio takvu odluku, međutim to u biti ništa ne mijenja stvari kad govorimo o postupanju MUP-a. Gospodin je uz posredstvo nevladinih organizacija došao u situaciju da podnese zahtjev za međunarodnu zaštitu, odnosno azil u Hrvatskoj. Taj zahtjev je odbijen. U ovom trenutku MUP će mu izdati rješenje o napuštanju Republike Hrvatske."
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam