Menu

Granić o Diplomatskoj oluji: Zadovoljan sam, nitko nije pobio nijednu činjenicu

ZAGREB - Nakon što je rasprodana njegova knjiga Diplomatska oluja - Sjećanja najdugovječnijeg Tuđmanovog ministra, Mate Granić je jučer predstavio i verziju na engleskom jeziku. Bivši ministar vanjskih poslova za Media servis je objasnio zašto se na to odlučio.

"S obzirom da je bio veliki pritisak veleposlanika, prijatelja iz svijeta i pogotovo onih zemalja koje su sudjelovale u zaustavljanju rata i uspostavljanju mira u BiH, ali i svim procesima koji su se događali u Hrvatskoj u oslobađanju okupiranih područja, mirnoj reintegraciji, odlučili smo se i za englesko izdanje knjige", rekao je Granić.Na engleskom je tiskano tisuću primjeraka, a prva verzija izazvala je brojne komentare i reakcije, no Granić kaže:

"U svakom slučaju ja sam više nego zadovoljan reakcijama, a nitko ni jednu činjenicu do sada nije pobio".
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam