Menu

Policija traži pomoć građana: Prepoznajete li muškarca s fotografije?

ZAGREB - Policija traži pomoć građana u identificiranju muškarca s fotografije za kojeg pretpostavljaju da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu "Prijevara" i "Krivotvorenje isprave" koje je nepoznati počinitelj počinio 27. veljače 2020. godine oko 14.10 sati u Zagrebu Martićevoj ulici. Priopćenje PU Zagrebačka prenosimo u cijelosti:

Dana 27. veljače 2020. godine oko 14.10 sati u Zagrebu u Martićevoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kaznena djela „Prijevara“ i „Krivotvorenje isprave“.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Nepoznati je muškarac starosti oko 50-55 godina, visine oko 180 do 185 cm, srednje tjelesne građe, sijede kose, tada je bio odjeven u smeđu jaknu, zeleni gornji dio zelene trenirke, plave traperice i bijelo-crne tenisice.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj 01/4570-120 ili njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam