Menu

Milanović i Jandroković čestitali Stipanoviću na osvojenoj srebrnoj medalji na OI

ZAGREB - Predsjednik Sabora Gordan Jandroković i predsjednik Republike Zoran Milanović čestitali su Tonćiju Stipanoviću na osvojenoj srebrnoj medalji na Olimpijskim igrama u Tokiju. Priopćenje i objavu prenosimo u cijelosti.
Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku jedriličaru Tončiju Stipanoviću na osvojenoj srebrnoj medalji u klasi laser na olimpijskoj regati u Enoshimi u kojoj stoji:

„Poštovani i dragi Tonči, primite srdačne čestitke u ime Hrvatskoga sabora i moje osobno u povodu osvajanja srebrne medalje u plovu u klasi laser na olimpijskoj regati u Enoshimi. Ustrajnim trudom, vježbom i predanošću ovim ste postignućem dokazali kako je moguće postići izvanredne rezultate. Nakon osvojenog srebrnog odličja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, zasluženo ste se ponovno uspeli na olimpijsko postolje. Vjerujem da će Vaši uspjesi inspirirati mnoge da ustraju i dostignu svoje sportske snove. Želim Vam mnogo uspjeha i dobrog zdravlja u nastavku Vaše sportske karijere.“.Čestitku je u Twitter objavi uputio i predsjednik Zoran Milanović: "Predsjednik RH: Čestitam jedriličaru Tončiju Stipanoviću na osvajanju srebrne olimpijske medalje u Tokiju Bravo Tonči, bio je ovo maestralni pothvat kojim ste ispisali povijest hrvatskog olimpijskog jedrenja. Hrvatskoj ste donijeli još radosti i vjere da ćemo Ol pamtiti s ponosom."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam