Menu

Ivan Pavlić za MS: Nadamo se da ćemo večeras podići trofej prvaka Hrvatske

ZAGREB - Ako malonogometaši Futsal Dinama pobijede omiški Olmissum osvojit će prvi naslov prvaka Hrvatske u futsalu.

Futsal Dinamo danas je domaćin Olmissumu u četvrtoj finalnoj utakmici prvenstva Hrvatske u futsalu. Dinamo će u rasprodanom domu Dražena Petrovića pokušati doći do svoje prve titule u povijesti kluba. Trenutno je 2-1 u seriji za zagrebački sastav, a u slučaju pobjede Olmissuma igrat će se peta, odlučujuća utakmica u Omišu. Večerašnji je meč za Media servis najavio kapetan domaćih Ivan Pavlić.

"Jedva čekamo da počne večerašnja utakmica. Znamo da će večeras biti puno teže nego u petak jer su se oni malo već navikli i na dvoranu i atmosferu i bit će sigurno teže. Nadamo se da ćemo uz pomoć naših navijača večeras podignuti trofej za prvaka Hrvatske u punom Draženovom domu", rekao je kapetan Futsal Dinama Ivan Pavlić.

Početak dvoboja je u 20:15 sati.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam