×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 2107

Menu

[AUDIO] Autorica izložbe "Retrospektiva Ivana Meštrovića" u Klovićevim dvorima: "Uspoređujem ga s Lukom Modrićem - bio je svjetski relevantan"

ZAGREB - U povodu 140. obljetnice rođenja Ivana Meštrovića i 40 godina Galerije Klovićevi dvori otvorena je dosad najveća izložba o slavnome hrvatskom kiparu. U Intervjuu Media servisa razgovarali smo s jednom od autorica izložbe pod nazivom "Retrospektiva Ivana Meštrovića", povjesničarkom umjetnosti i muzejskom savjetnicom Galerije Klovićevi dvori Petrom Vugrinec, koja nam je otkrila kako je nastala ideja i koliko su izložbu pripremali, odakle su izložena Meštrovićeva djela i koje primjerke nisu uspjeli uvrstiti u repertorar, a istaknula je i koja je važnost izložbe za svakog posjetitelja.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam