×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Petrov se želi pokušati dogovoriti s Domoljubnom koalicijom

ZAGREB- Nema kraja napetom političkom danu. U 18 sati na Pantovčaku počinje nastavak 4. kruga konzultacija, a koje su počele još jutros u 9 sati i mislilo se da je to to što se konzultacija tiče, očekivalo se samo obraćanje predsjednice. U međuvremenu je MOST javno objavio da prekida pregovore s koalicijom Hrvatska raste. Maloprije je završio sastanak Nacionalnog vijeća MOST-a. Božo Petrov nakon sastanka je najavio da se sada želi pokušati dogovoriti s Domoljubnom koalicijom...





"Nakon što smo dali priliku koaliciji Hrvatska raste da s njima sklopimi stručnu, reformsku Vladu, nakon ovoga što se dogodilo, mi ćemo tražiti od predsjednice 24 sata da se to pokušamo dogovoriti s drugom stranom", rekao je Petrov.



Evo što je rekao o tripartitnoj Vladi koju je do danas zazivao...



"



"U trenutku kada druga strana izda povjerenje onda, po meni, sama priča o tripartitnoj Vladi je suvišna", rekao je Petrov.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam