×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Popularni predavač dr. Joe Dispenza dolazi u Zagreb

ZAGREB - Popularan autor, istraživač i predavač dr. Joe Dispenza dolazi u Zagreb gdje će održati dva predavanja. Vlasta Prohaska Jarec iz Planetopije:

"To je doista velika stvar jer je on iznimno zauzet i drži radionice diljem svijeta. Do sada je održao radionice u više od 30 zemalja, na šest kontinenata, a sada dolazi i u Hrvatsku". Na predavanju će dr. Dispenza predstaviti rezultate istraživanja koja pokazuju kako su se polaznici izliječili od kroničnih bolesti, doživjeli interdimenzionalna iskustva te komunikaciju s drugim prostranstvima.

"Dr. Joe Dispenza govori o tome kako mijenjajući svoje misli i osjećaje, možemo mijenjati i stvarnost na način na koji želimo. Hoćemo li to usmjeravati na ozdravljenje, kreiranje posla ili veze ili na neko mistično iskustvo,bitno je da promjena dolazi iznutra mijenjajući naše misli i osjećaje". Dr. Joe Dispenza spaja najnovija otkrića na području kvantne fizike, neuroznanosti, biokemije, dodaje Prohaska Jarec.

"Znanost dokazuje koje se promjene doslovno u našem tijelu, na našoj biokemiji, na utjecaju, na ekspresiju naših gena, na naše elektromagnetsko polje, na našu energiju događaju kada mijenjamo misli i osjećaje". Predavanja su namijenjna svakome, istaknula je Vlasta Prohaska Jarec.

"Ova metoda i ono što on govori nije namijenjena nadnaravnim ljudima ili nekom specijalnom čovjeku koji ima super sposobnosti. Svatko od nas, može njegovati i mijenjati svoju energiju i time mijenjati svoju stvarnost".

Dr. Joe Dispenza autor je nekoliko svjetskih bestselera ‘‘Placebo ste vi‘‘, ‘‘Stvorite novo JA‘‘, a knjiga ‘‘Ostvari svoje neograničene sposobnosti‘‘ Planetopija će objavit u isto vrijeme kada i američko izdanje. Predavanja su rasprodana. Prvo predavanje održava se u ponedjeljak (30.listopada) u 19 h u Kinu Europa, a drugo u srijedu (15. studenog) u hotelu Westin u 19 sati.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam