×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Predsjednica o odnosima sa Srbijom: Za tango je potrebno dvoje

ZAGREB - Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović Skopju je sudjelovala je na summitu procesa Brdo Brijuni i komentirala odnose Hrvatske i Srbije, točnije reakciju nakon što je Srbija proglasila ministra obrane Krstičevića nepoželjnom osobom...

Kako Hrvatska namjerava odgovoriti u ovom slučaju, predsjednica je rekla je Hrvatska za dijalog.

"Mi imamo ispruženu ruku za dijalog, ali za dijalog je potrebno dvoje. Nije to stvar da samo erazgovaramo o otvorenim pitanjima, nego mora postojati iskrena želja da se oni riješe. Je li moguća blokada srbijanskih pregovora na putu u EU? Nitko u ovom trenutku ne govori o blokadi ja bih doista voljela da do toga ne dođe. Neprestano ponavljam da mi i srbijansko vodstvo moramo biti dovoljno zreli da ta pitanja riješimo, ali ponavljam, za tango je potrebno dvoje."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam