Menu
Sport

Sport (47)

Sportske igre mladih nastavljaju uveseljavati djecu

ZAGREB - Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i svojevrsni fenomen koji svojom dugom tradicijom svjedoči kako dobra vizija, sustavan rad i upornost mogu prevladati sve izazove i stvoriti jedinstven brend koji su prepoznale i podržale mnogobrojne svjetske institucije, vrhunski sportaši i dužnosnici.
Saznaj više...

Marko Milanović: Tata mi je kratko rekao bravo, a do srebra sam došao virozan

ZAGREB - Hrvači zagrebačkog Metalca najuspješniji su hrvatski seniorski klub nakon održanog državnog prvenstva. Između ostalih za njihove se boje bori i Marko Milanović, sin predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića. 18 - godišnji Marko osvojio je srebro u dvorani u Sesvetskom Kraljevcu. Sjajni mladi hrvači svakodnevno treniraju u "Tvornici šampiona" na Zagrebačkom Velesajmu.
Saznaj više...
Pretplatite se na ovaj RSS feed
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam