×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 2107

Menu

Ferenčina za MS: "Čeka nas velik posao vraćanja publike u Gavellu, pripremili smo bogat program"

Gavella ponovno otvorila vrata; Ferenčina za MS: "Čeka nas velik posao vraćanja publike u samo kazalište, ali pripremili smo bogat program" ZAGREB - Nakon nekoliko godina izbivanja s poznate adrese u Frankopanskoj ulici u Zagrebu zbog renoviranja i izgradnje druge scene, gradsko dramsko kazalište Gavella vratilo se u svoj matični prostor. Gavella je publici vrata otvorila 27. listopada premijerom predstave…
Saznaj više...

[AUDIO] Gavella ponovno otvorila svoja vrata; Ferenčina za MS: Čeka nas velik posao, pripremili smo bogat repertoar

ZAGREB - Nakon nekoliko godina izbivanja s adrese u Frankopanskoj ulici u Zagrebu zbog renoviranja i izgradnje druge scene, gradsko dramsko kazalište Gavella vratilo se u dobro poznati prostor. Kako se ansambl prilagodio alternativnim prostorima tijekom obnove, zašto mu je to zapravo pomoglo i što publiku čeka u novoj sezoni, u Intervju Media servisa otkrio je ravnatelj Gavelle Dražen Ferenčina.…
Saznaj više...

[VIDEO] Staničić za MS: Nakon rekordne predsezone, izvrsna postsezona

ZAGREB - Početkom godine ušli smo u Schengen i prešli na euro. Nešto kasnije proglašen je i kraj epidemije koronavirusa u Hrvatskoj pa smo u kolovozu, po broju dolazaka i noćenja turista, stali uz bok rekordnoj 2019. godini. Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić gostovao je u Intervjuu tjedna Media servisa te je tom prilikom odgovorio na ova, ali i…
Saznaj više...

[AUDIO] Staničić za MS: Ne bih rekao da smo postali preskupi

ZAGREB - Početkom godine ušli smo u Schengen i prešli na euro. Nešto kasnije proglašen je i kraj epidemije koronavirusa u Hrvatskoj pa smo u kolovozu, po broju dolazaka i noćenja turista, stali uz bok rekordnoj 2019. godini. Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić gostovao je u Intervjuu tjedna Media servisa te je tom prilikom odgovorio na ova, ali i…
Saznaj više...

Direktor HTZ-a za MS: Na razini smo rekordne 2019. godine

ZAGREB - Početkom godine ušli smo u Schengen i prešli na euro. Nešto kasnije proglašen je i kraj epidemije koronavirusa u Hrvatskoj pa smo u kolovozu, po broju dolazaka i noćenja turista, stali uz bok rekordnoj 2019. godini. Jesmo li ju u međuvremenu premašili? Kako privlačimo nove turiste i što nas sve čeka u narednom turističkom periodu? Na ta, ali…
Saznaj više...

[AUDIO] Oman o zlostavljanju životinja za MS: Kazne su premale

ZAGREB - "Bešćutno puškom ranio tri magarca pa prijavljen za mučenje životinja", "Kod Zaprešića puškom ubio dva psa - jutarnja šetnja zavila nas u crno", "Muškarac premlatio konja kod Karlovca", "Pas u Bibinjama pronađen u stravičnom stanju", itd. To su samo neki od naslova s domaćih portala koji potvrđuju da je zlostavljanje životinja, nažalost, prisutno i u Hrvatskoj. Predsjednik Prijatelja…
Saznaj više...

Šoštarić za MS: Bacat ćemo se na glavu da Zagreb prođe skupinu Lige prvaka, ali trebaju nam vatreniji navijači

ZAGREB - Nenad Šoštarić poznati je rukometni trener koji je dugi niz godina s uspjehom vodio zagrebačku Lokomotivu te žensku reprezentaciju Hrvatske s kojom je 2020. dohvatio broncu na Europskom prvenstvu. Nedavno je otvorio posve novo poglavlje jer postao je trener rukometaša Zagreba. O brojnim rukometnim temama s Nenadom Šoštarićem razgovarali smo u Intervjuu Media servisa.
Saznaj više...

[AUDIO] Šoštarić za MS: Kruna moje karijere je bronca s rukometašicama, a Obrvanu želim da bude još uspješniji

ZAGREB - Nenad Šoštarić poznati je rukometni trener koji je dugi niz godina s uspjehom vodio zagrebačku Lokomotivu te žensku reprezentaciju Hrvatske s kojom je 2020. postao brončani na Europskom prvenstvu. Nedavno je otvorio posve novo poglavlje jer prebacio se na muški rukomet postavši trener aktualnih prvaka Hrvatske Zagreba. O brojnim rukometnim temama s poznatim smo trenerom pričali u Intervjuu…
Saznaj više...

Jelinčić za MS predstavila novu knjigu o doživljaju hrane: Roditelji trikovima mogu približiti povrće najmlađima

ZAGREB - Hrana je svakodnevni, neizostavni dio našeg dnevnog funkcioniranja, a o tome kako u doživljaj hrane uključiti sva naša osjetila, koliku to ulogu ima na samu percepciju hrane, ali s kojim se sve problemima susrećemo kada govorimo o gastronomiji otkrila nam je Daniela Angelina Jelinčić, autorica knjige "Znanost i umjetnost doživljaja hrane".
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam