Menu

Jugo za MS: I HDZ i SDP mogu biti zadovoljni, ne znam što je Bartulica htio postići s Ferrarijem

ZAGREB - Hrvatska je odabrala tko će ju predstavljati u novom sazivu Europskom parlamentu. Po jedan mandat ide Domovinskom pokretu i stranci Možemo!, četiri SDP-u, dok je pobjednik izbora sa šest mandata HDZ. U studiju Media servisa ugostili smo političkog analitičara i stručnjaka odnosa s javnošću Damira Jugu koji je istaknuo da HDZ može biti izrazito zadovoljan:
Saznaj više...

Weber za MS: Ne očekujemo daljnji rast inflacije, zadovoljan radnik je naše najveće bogatstvo

ZAGREB - Radnici su najvažniji kotačić svake organizacije, a povodom sutrašnjeg Međunarodnog praznika rada u Intervjuu tjedna Media servisa ugostili smo glavnu direktoricu Hrvatske udruge poslodavaca Irenu Weber. Razgovarali smo o tome koliko su naše plaće visoke u odnosu na prosjek Europske unije, a naša gošća istaknula je da je nužno da se nastave porezna rasterećenja jer je sigurno i…
Saznaj više...

Izvršna direktorica GONG-a za MS: Lex AP i izbor Turudića su finalna faza Plenkovićeva zarobljavanja institucija

ZAGREB - U Intervjuu Media servisa gostovala je izvršna direktorica GONG-a Oriana Ivković Novokmet. Komentirala je kandidaturu predsjednika Zorana Milanovića, netransparentnost u donošenju odluka Ustavnog suda, lex AP i Ivana Turudića, SLAPP tužbe i korištenje botova u izborima. U razgovoru s Brunom Perićem biračima je poslala i važnu poruku u vezi glasanja van mjesta prebivališta.
Saznaj više...

Božinović za MS: Želi se poslati poruka da žene u HDZ-u nisu na viđenim pozicijama, to je spin

ZAGREB - Koji je najizgledniji datum za parlamentarne izbore, kakva su očekivanja HDZ-a, kao nositelj liste u šestoj izbornoj jedinici želi li još jedan mandat na čelu MUP-a, odgovore smo u Intervjuu tjedna Media servisa potražili od potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, koji nam prokomentirao i Zakon o strancima, ali i kako stojimo s ilegalnim migracijama. S…
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam