Menu

Uvjeti korištenja

Pravo korištenja news servisa

Samo registrirani korisnici internetskih stranica Media servisa imaju pravo preuzimati sadržaj i objaviti na svom mediju, ali nipošto mijenjati suštinu tekstova i sadržaja s internetskih stranica Media servisa. Nemaju pravo niti raspačavati ili ustupati sadržaj Media servisa na uporabu trećima.

Svaki je registrirani korisnik obavezan istaknuti Media servis kao izvor, i u svim prigodama korištenja bilo kojeg sadržaja s news servisa Media servisa potpisati autora teksta, audija, videa, fotografije!

Registrirani korisnici se nemaju pravo niti koristiti programskim rješenjima bez izričita pisana pristanka Media servisa.

Točnost sadržaja

Media servis kao news servis garantira da je ponuđeni sadržaj preko internetskih stranica napravljen sukladno profesionalnim novinarskim i tehničkim standardima.

Media servis ne odgovara za izravne ili neizravne posljedice uporabe tog sadržaja.

Koje informacije Media servis prikuplja

Media servis je posvećen zaštiti osobnih podataka svih svojih registriranih korisnika. Želimo da našu uslugu koristite sigurno i u ugodnom okruženju za svakoga.

Kada ste u interakciji s Media servisom ponekad trebamo osobne podatke o vama. Na primjer, ako želite postati naš registrirani korisnik, koji jedino može čitati i koristiti cjelokupan sadržaj servisa, trebate nam reći tko ste, kako bismo Vas mogli uključiti u korištenje našeg news servisa.

Samo zahvaljujući plaćanju naknade za korištenje OSPS-a i putem registracije dobivate pravo uvida u cjelokupnu 'proizvodnju' zaposlenika Media servisa kao i izraziti potrebu reći što mislite o Media servisu i našim uslugama.

Registracija korisnika

Registriranjem na news servisu Media servis registrirani korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te će dobiti login i password.

Registrirani korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu moguću štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Media servis treba imati pristup korisničkim lozinkama, tajnim pitanjima i odgovorima, jer im zahvaljujući tome omogućava dostupnost svim news sadržajima.

Završetkom registracije registrirani korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom servisa.

News servis Media servis zadržava pravo da pojedinom registriranom korisniku zabrani korištenje servisa, ukoliko se ustanovi da je kršio pravila i koristio sadržaj sa servisa mimo dopuštenih ovlasti.

Media servis nije odgovoran za posljedice, materijalnu i drugu štetu koja nastane registriranom korisniku ili drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi ako je dao netočne ili nepotpune podatke.

Kad prestane ugovorni ili drugi odnos između Media servisa i registriranih korisnika usluge, svi se osobni podaci trajno uklanjaju iz zbirki podataka Media servisa.

Zaštita privatnosti

Media servis štiti privatnost registriranih korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o registriranom korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Media servis ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Prikupljanje, pohranjivanje, raspolaganje i uklanjanje osobnih podataka obavlja se u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 103/2003).

Media servis može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o registriranim korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije.

Ove podatke Media servis koristi kako bi imao informacije o svojim registriranim korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao news servis i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio korisnicima servisa koji ga koriste.

Media servis nikada neće vaše podatke koristiti u marketinške svrhe.

Autorska prava

Media servis polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Internetske stranice news servisa Media servisa zaštićeni su nakladničkim i autorskim pravom (copyrightom).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela servisa smatra se kršenjem autorskih prava Media servisa i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Media servisa bez dozvole vlasnika autorskih prava (Tvrtka „Media servis Global d.o.o.", 10.010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29., smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Fotografije Pixsella koje se nalaze u tekstovima samo su ilustrativne i ne smiju se preuzimati niti koristiti bez plaćanja vlasniku autorskih prava.

Modificiranje i promjena Uvjeta korištenja

Tvrtka „Media servis Global d.o.o.", 10.010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29., zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila i uvjete korištenja.

O važnim promjenama i dopunama Tvrtka „Media servis Global d.o.o.", može obavijestiti registrirane korisnike putem maila ili objavljivanjem na servisu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na news servisu Media servis smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Svaka promjena ili dopuna Uvjeta korištenja primjenjuje se od dana objavljivanja.

Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam