Menu

Liga prvakinja: Podravka poražena od Thüringera

KOPRIVNICA - Rukometašice Podravke izgubile su u svojoj dvorani utakmicu 5. kola Lige prvakinja. U skupini C bolji s 31-23 (14-10) u Koprivnici bio je njemački Thüringer HC.
Susret se prelomio na kraju prvog i početkom drugog poluvremena kad su gošće napravile prednost i nisu je ispuštale do kraja utakmice. Šteta jer su pobjedom ili remijem Koprivničanke mogle osigurati jedno od prva tri mjesta u skupini i prolazak u sljedeći krug natjecanja. Nakon pet kola Podravka je treća s tri boda, dok je Thüringer i dalje posljednji s dva, a na vrhu je Gyor s maksimalnih 10 bodova, dok je drugi Krim Mercator s pet. Podravka gostuje u Mađarskoj kod Gyora, a rezultati 6. kola tek će pokazati tko će svoj put nastaviti u EHF cupu, a tko ide dalje u Ligu prvakinja.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam