Menu

Peh o Balenu: U 30 godina karijere nisam upoznao osobu koja je toliko voljela posao koji radi

ZAGREB - Radijski eter ostao je bez prepoznatljivog glasa. U 47. godini života iznenada je preminuo radijski voditelj i suosnivač Yammat FM-a Alen Balen. Iskrenu sućut obitelji, prijateljima i kolegama Yammat FM-a želi cijela redakcija Media Servisa.

Vijest o Balenovoj smrti šokirala je kolege i medijski svijet. Napustio nas je suosnivač Yammat FM-a, voditelj, producent i DJ. Milan Peh ga je poznavao preko 20 godina, a prije 5 godina su zajedno radili na pokretanju Yammata i za Balena ima samo riječi hvale.

 

 

"U svojoj skoro 30-godišnjoj medijskoj karijeri nisam upoznao ni sreo takvu osobu koja je toliko voljela posao koji radi, koja se toliko zalagala za sve što je radil ai koja je imala toliko pozitivne energije i uspijevala jako dobro napraviti sve čega se primila. Takva je osoba bio Alen Balen", rekao je Peh za Media servis i dodao:

 

 

"Mislim da bilo tko tko ga je poznavao, s njim surađivao ili bio u pilo kakvom poslovnom ili nekom drugom kontaktu o njemu ne može reći ništa loše".

 

 

Uzrok smrti još nije poznat, kao ni vrijeme sprovoda.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam