×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

"Za Robertovo bolje sutra": Životna želja mu je postati golman

ZAGREB - Na Facebook stranici pod nazivom "Za Robertovo bolje sutra" objavljen je apel roditelja koji traže pomoć svih građanki i građana Republike Hrvatske koji su u ovakvim situacijama puno puta pokazali da imaju veliko srce. Objavu prenosimo u cjelosti u nastavku.

"Gledam odlazak male Mile u Ameriku sa suzama i nadom da će sve dobro proći i to sve zahvaljujući vama DOBRI LJUDI koji ste se pokazali u svojoj humanosti. Ova vaša gesta i javni apel tate Rončevića je ponukala i mene majku jednog hrabrog dječaka Roberta Pligla koji je rođen s teškim tjelesnim oštećenjima i prošao je svašta u svom životu također treba vašu pomoć.

Roberto treba ići na operaciju skolioze, ali ona košta 92000 kuna koje mi nemamo, pa se nadamo da ćete se odazvati i našem apelu i pomoći Robertu da ima bolji i kvalitetniji život, iako je osuđen na invalidska kolica za cijeli život. Robertova životna želja je da u budućnosti bude golman jer njemu je nogomet sve u životu. Ako bi bio operiran znači da bi se njegov san mogao na neki način i ostvariti da bude sportaš kao i neki drugi invalidi.

Ovim putem apeliram na vaša dobra srca i pomognete koliko god možete", stoji u objavi na Facebook stranici "Za Robertovo bolje sutra".

Na stranici su objavljeni i podaci za uplatu: Robert Pligl (donacija za dijete Roberto) IBAN HR3023900013102386803 SWIFT ILI BIC HPBZHR2X

nazad na vrh