×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Apel građanima za pomoć radnicima Uljanika i 3. maja

ZAGREB - Koordinacija odbora za donacije radnicima brodogradilišta 3. maj i Uljanik uputila je svim građanima Hrvatske apel da svojim uplatama pomognu preko 2000 radnika brodogradilišta koji mjesecima nisu primili plaću i tim činom uvećaju značaj Uskrsa, javlja Radio Dalmacija. Uplate se primaju zaključno sa 5. svibnja.
"Koordinacija odbora za donacije radnicima brodogradilišta Treći maj i Uljanik uputila je svim građanima Republike Hrvatske apel da svojim uplatama pomognu preko 2000 radnika brodogradilišta koji mjesecima nisu primili plaću i tim činom uvećaju značaj Uskrsa Uplate se primaju nakon Uskrsa zaključno sa 5.05.2019. Žiro račun otvoren je kod PBZ Ernesto d.o.o. Donacija za brodogradilišta HR2023400091511005923 Zahvaljujemo se svima donatorima i želimo od srca u ime radnika i njihovih obitelji brodogradilišta 3. maj i Uljanik SRETAN USKRS", stoji u apelu Koordinacije za donacije radnicima brodogradilišta.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam