Menu

Strani mediji o našoj pobjedi: Hrvatska natjerala Brazilce da zaplešu uz drukčiju melodiju

ZAGREB - Dan nakon famozne pobjede nad Brazilom i plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva dive nam se i strani mediji. Sky Sport tako piše da se Brazil sambom probio kroz ovo Svjetsko prvenstvo, ali se u četvrtfinalu susreo s Hrvatskom koja ih je natjerala da zaplešu uz drukčiju melodiju.

Talijanska Gazzetta dello Sport piše: Hrvatska, zemlja s manje od četiri milijuna ljudi, najgori je mogući protivnik svakome tko želi osvojiti Svjetsko prvenstvo. Osobito u nokaut fazi jer u toj fazi natjecanja Hrvatska postaje ratni brod.

Daily Mail pak piše da je lekcija broj jedan jasna, a ona glasi: Nikada ne otpisujte Hrvatsku, čak ni ako ste Brazilac, peterostruki osvajač Mundijala. BBC je veličao fenomenalnog Dominika Livakovića, a brazilske dnevne novine O globo pišu: "Svi su znali da će biti teško, osim možda brazilske reprezentacije".

Nama slijedi priprema za još jednu bitku za finale. Argentinci, utorak. 20 sati. Idemo Vatreni!

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam