Menu

Šimenc za MS: Vaterpolisti su naši heroji, izdržite i samo hrabro u finalu

ZAGREB - Zlatni hrvatski olimpijac Dubravko Šimenc oduševljen je ulaskom Barakuda u još jedno finale Svjetskog prvenstva u vaterpolu.

Dubravko Šimenc legenda je hrvatskog vaterpola. Čovjeka koji je u svoje vrijeme u bazenu oduševljavao razornim udarcem nazvali smo na telefonom i ulovili ga u dalekom Los Angelesu. S obzirom da je veliki zaljubljenik u hrvatski sport, posebno u vaterpolo bilo nam je čudno da nije u Dohi gdje su naši reprezentativci izborili subotnje finale Svjetskog prvenstva, ali iako ovog puta nije uz Barakude na bazenu sve prati i oduševljeno kaže:

"Iskrene čestitke svim igračima, izborniku Tucku i kompletnom stožeru. Čestitke i našem heroju Mati Aniću, ali svi su oni naši heroji. Prekrasan uspjeh hrvatskog vaterpola, jer ovo je četvrto finale Svjetskog prvenstva. Nije to mala stvar za sve nas koji smo dio te lijepe i velike hrvatske vaterpolo obitelji", rekao je u uvodu Dubravko Šimenc za Media servis.

Posebno je podvukao jednu riječ - obitelj.

"Ono što me veseli da su dečki stvarno kao obitelj. Ono što kaže izbornik hrvatskih nogometaša, naš Dalić, kada nogometaši dišu svi jedan za drugoga", rekao je Šimenc koji je dio svoje bogate igračke karijere proveo baš u Italiji, zemlji naših suparnika u sutrašnjem finalu koji u Dohi počinje u 15:30.

"Poruka je dečkima da izdrže. Imaju još jednu utakmicu do veličanstvenog uspjeha. Ponovno biti svjetski prvak nije mala stvar, ali sve što su do sada učinili je na ponos svima nama. U dvadesetak dana, ili mjesec dana stigli su do europskog i svjetskog finala. To je veličanstven uspjeh. Samo hrabro", dodao je Šimenc koji je u Kaliforniji i druži se s prijateljima vaterpolistima. Društvo mu prave Saša Poljak, Pero Asić, Nikša Dobud i Tonko Karaman.

"Stvarno smo oduševljeni i svi smo ponosni na to što su dečki učinili. Samo glavu gore i samo hrabro", zaključio je naš proslavljeni vaterpolist.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam