Menu

Kalinić za MS: Gradska vlast je umrtvila Zagreb, aferom s tramvajima su si otvorili vrata Remetinca

ZAGREB - Metropola se već mjesecima suočava s brojnim problemima - trava zagorčava život Zagrepčanima, divlje svinje lutaju gradom, sve je više prijava o štakorima, kasne tramvaji - sve to zadaci su gradske vlasti, točnije gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Iza nas je sjednica zagrebačke Gradske skupštine na kojoj je glavno pitanje bilo o porezu na dohodak koji će u metropoli zamijeniti…
Saznaj više...

Tvrtka koja oglašava 20-ak posto ZET-ovih vozila najavila tužbu protiv Tomaševića

ZAGREB - Tvrtka Info Media Group Hrvatska najavila je podizanje kaznene prijave protiv zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i ZET-a zbog jednostranog i, kako navode, nezakonitog raskidanja Ugovora o oglašavanju na vozilima javnog gradskog prijevoza potpisanog u siječnju 2021. na trajanje od pet godina. Direktor tvrtke Info Media Group Hrvatska Željko Banjac za Media servis ističe da su za takvu želju…
Saznaj više...

Besplatna yoga u Zagrebu na tjednu otvorenih vrata

ZAGREB - Besplatni satovi yoge održavaju se u Zagrebu od 23. do 27. siječnja 2023. godine. Riječ je o tjednu otvorenih vrata koji uključuje besplatne satove yoge u Harambašićevoj ulici 40A, na novoj i novouređenoj lokaciji, pod stručnim vodstvom, u organizaciji Funkcionalne yoge.
Saznaj više...

9. Memorijal Marije Topić ove subote na Jarunu

ZAGREB - Nakon dvije godine u punom sjaju vraća se 9. Memorijal Marije Topić, sportsko-rekreacijski susret Udruge invalida rada Zagreba. Ove subote organizira se druženje uživo i sportsko-rekreacijska natjecanja invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom, u okviru RŠC Jaruna, na otoku Trešnjevka.
Saznaj više...

Udruga invalida rada obilježava svoj dan

ZAGREB - Nakon dvije godine bez prigodnog obilježavanja uživo Udruga invalida rada Zagreba ove će godine ponovno obilježiti Nacionalni dan invalida rada na Trešnjevačkom trgu. Tom će prilikom zaposlenici Udruge invalida rada Zagreba prolaznicima dijeliti narančaste ruže s prigodnom porukom.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam