×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

"Za Robertovo bolje sutra": Životna želja mu je postati golman

ZAGREB - Na Facebook stranici pod nazivom "Za Robertovo bolje sutra" objavljen je apel roditelja koji traže pomoć svih građanki i građana Republike Hrvatske koji su u ovakvim situacijama puno puta pokazali da imaju veliko srce. Objavu prenosimo u cjelosti u nastavku.

"Gledam odlazak male Mile u Ameriku sa suzama i nadom da će sve dobro proći i to sve zahvaljujući vama DOBRI LJUDI koji ste se pokazali u svojoj humanosti. Ova vaša gesta i javni apel tate Rončevića je ponukala i mene majku jednog hrabrog dječaka Roberta Pligla koji je rođen s teškim tjelesnim oštećenjima i prošao je svašta u svom životu također treba vašu pomoć.

Roberto treba ići na operaciju skolioze, ali ona košta 92000 kuna koje mi nemamo, pa se nadamo da ćete se odazvati i našem apelu i pomoći Robertu da ima bolji i kvalitetniji život, iako je osuđen na invalidska kolica za cijeli život. Robertova životna želja je da u budućnosti bude golman jer njemu je nogomet sve u životu. Ako bi bio operiran znači da bi se njegov san mogao na neki način i ostvariti da bude sportaš kao i neki drugi invalidi.

Ovim putem apeliram na vaša dobra srca i pomognete koliko god možete", stoji u objavi na Facebook stranici "Za Robertovo bolje sutra".

Na stranici su objavljeni i podaci za uplatu: Robert Pligl (donacija za dijete Roberto) IBAN HR3023900013102386803 SWIFT ILI BIC HPBZHR2X

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam