Logo
Ispiši ovu stranicu

GinIstra u Rovinj dovodi vrhunske stručnjake

ROVINJ - Prvog vikenda u listopadu u Rovinju će se održati dvodnevna manifestacija posvećena ginu - 2. GinIstra Festival, a kako otkrivaju organizatori, svoj je dolazak do sada potvrdilo gotovo 30 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Italije. Priopćenje GinIstra festivala slijedi u nastavku.
Drugo izdanje GinIstre bit će održano 6. i 7. listopada u Staroj tvornici duhana, a u sklopu Festivala, nastupit će grupa Vatra i Urban&4, uz još neka glazbenih iznenađenja.

S obzirom na veliki interes među proizvođačima gina, vrijedi naglasiti kako su prijave otvorene do 31. srpnja putem službene internetske stranice, a uzorke proizvoda prijavljenih destilera ocjenjivat će stručni žiri sastavljen od stručnjaka iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Dodajmo još kako su već u prodaji i ulaznice putem sustava Eventim koje uključuju ulaz na festival, konzumaciju tri gin&tonica, čašu u trajnom vlasništvu, sudjelovanje na panelima i radionicama te ulaz na koncerte.

„Uspješno prošlogodišnje izdanje GinIstre potvrdilo nam je da postoji veliki interes za znanjem unutar ovog sektora zbog čega smo ove godine odlučili napraviti korak naprijed i u potpunosti se okrenuti struci.

Stoga moram naglasiti kako sve izlagače, ali i zainteresirane posjetitelje, očekuju brojne zanimljive prezentacije, paneli i radionice na kojima ćemo proći teme od same proizvodnje, preko brendiranja proizvoda pa sve do plasiranja na tržište.

Bit će to jedan zanimljivi vikend tijekom kojeg ćemo zaista spojiti ugodno s korisnim pa pozivam proizvođače da se prijave do 31. srpnja, a sve ostale zainteresirane da kupe karte za GinIstru putem sustava Eventim“, poručio je organizator Igor Franković.

Ostale vijesti:

Powered by Domena.com