Menu

Tokić za MS: Silno sam žalostan zbog Vatrenih, ali obrana nam bez Vide nije imala vođu

ZAGREB - Grupna faza Europskog nogometnog prvenstva je završena te su poznati svi parovi osmine finala.

Iako su prošla već dva dana otkako se zna da su Vatreni ispali s Eura mnogi su hrvatski navijači i dalje tužni. Jedan od njih je i bivši reprezentativac Mario Tokić koji je Media servisu rekao:

"U meni još uvijek vlada jedna velika tuga. Žalostan sam jer sam siguran da je ova reprezentacija mogla puno više na Euru i da smo uz samo malo sreće mogli proći dalje. Ovo je vjerojatno oproštaj Luke Modrića, najvećeg igrača koji je ikad obukao hrvatski dres i on nije zaslužio završiti reprezentativnu karijeru na ovakav način. Zbog njega mi je još više žao", rekao je Mario Tokić za Media servis.

Daje apsolutnu podršku igračima, izborniku, stožeru i savezu jer misli da su sve stvari koje su bile rađene na ovom Euru bile dobre. Priznaje nam Tokić da je od prve utakmice imao grč u želucu kada je vidio kako Hrvatska igra obranu. Nije to bio onaj nivo na kojeg su nas Vatreni navikli ranije.

"Jednostavno nemamo vođu. I taj vođa po meni trebao je biti Vida. To je jedina stvar koja je meni cijelo vrijeme bila u glavi. To je nešto, mislim što nam je nedostajalo u završnim minutama", rekao nam je Tokić.

U osmini finala igrat će Španjolska-Gruzija, Njemačka-Danska, Portugal-Slovenija, Belgija-Francuska te u donjem dijelu ždrijeba Rumunjska-Nizozemska, Austrija-Turska, Engleska-Slovačka i Italija-Švicarska. Prvi dvoboji osmine finala igraju se u subotu kada na teren izlaze Italija-Švicarska te Njemačka-Danska.

"Moj favorit za osvajanje naslova ipak su Francuzi. Muče se, ne igraju ništa posebno, ali mislim da su dovoljno jaki da naprave rezultat", zaključio je Tokić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam