Menu

Zaklade Solidarna i Fond 5.5 krenule u hitnu donatorsku akciju: Solidarno s Petrinjom i SMŽ

ZAGREB - Zaklade Solidarna i Fond 5.5 održat će donatorsku akciju kako bi prikupili sredstva za kriznu podršku žrtvama potresa. Donacije će biti prikupljene putem Fonda 5.5 za kriznu podršku nakon potresa, a koji je pokrenut u travnju za pomoć Zagrepčanima i Zagrepčankama. Na doniranje su pozvali putem svojih društvenih mreža te web stranice www.solidarna.hr, a njihovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Hitna donatorska akcija Zaklade SOLIDARNA i Fonda 5.5 - SOLIDARNO S PETRINJOM I SMŽ U sućuti i solidarnosti s građanima i građankama Petrinje i okolnih mjesta koji su u današnjem razornom potresu izgubili život i svoje bližnje, te svima koju su stradali ,Fond 5.5 za kriznu podršku nakon potresa Zaklade SOLIDARNA pokreće hitnu donatorsku akciju prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji. Pomoć i podrška našim sugrađanima i sugrađankama moraju biti dostupni što prije! Donacije se prikupljaju putem Fonda 5.5 - za kriznu podršku nakon potresa, pokrenutog u travnju za pomoć Zagrepčanima i Zagrepčankama. Uslijed ove strašne nove nedaće, djelovanje Fonda širimo na sve gradove, sela i mjesta koji su stradali u protekla dva dana. Donirati možete preko naše doniralice: https://solidarna.hr/donirajte ili putem KEKS Pay ili putem Paypala: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili uplatom na nenamjenski račun Zaklade SOLIDARNA za krizna stanja: Račun za hitne i krizne akcije: HR2424020061500078406 Svrha: SOLIDARNO S PETRINJOM & SMŽ Poziv na broj: 01-2021 SWIFT SWIFT/BIC: ESBCHR22 Elementarne nepogode ne možemo spriječiti, ali na posljedice možemo utjecati i pokazati da je #Solidarno naše #NovoNormalno.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam