Menu

Veliko sučeljavanje kandidata za Zagreb: Što nude građanima koji žele prosperitetnu i modernu metropolu?

ZAGREB - Radijska informativna agencija Media servis u srcu Zagreba, u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, organizirala je prvo medijsko sučeljavanje svih 10 kandidata i kandidatkinja za gradonačelnika/cu glavnog grada Hrvatske pod nazivom 'Budućnost Zagreba'.
Uoči prvog kruga lokalnih izbora svoje vizije razvoja Zagreba sučelili su Davor Filipović (HDZ), Joško Klisović (SDP), Anka Mrak Taritaš (GLAS), Davor Nađi (Fokus), Jelena Pavičić Vukičević (BM 365 - Stranka rada i solidarnosti), Vesna Škare Ožbolt (nezavisna), Miroslav Škoro (Domovinski pokret), Željko Tokić (nezavisni), Tomislav Tomašević (Možemo!) i Zvonimir Troskot (Most).

Raspravu je moderirala novinarka i urednica Andrea Marić, a s pitanjima putem videoveze uključivali su se urednici i novinari članica Media servisa iz cijele zemlje koji s velikim zanimanjem prate političku utrku u metropoli, jer o budućnosti Zagreba ovisi i budućnost Hrvatske. Uoči povijesnih izbora i odluke Zagrepčana o novom gradonačelniku ili gradonačelnici nakon punih 20 godina, Media servis je upoznao sve kandidate s bilom svoje publike.

Ova agencija koja tjedno dopire do čak 2 milijuna ljudi provela je među svojim slušateljima veliku anketu koja nedvojbeno pokazuje da građani žele prosperitetnu i modernu metropolu, a zadaća je budućeg gradonačelnika/ce, kako je na sučeljavanju i rečeno, da im to i omogući.

Na kraju su svim pretendentima na funkciju prvog čovjeka metropole podijeljene penkale zagrebačke proizvodnje, kako bi buduća prva osoba grada prve odluke i dokumente mogla potpisati domaćim proizvodom koji je svojevremeno iz Zagreba osvojio svijet zahvaljujući velikom izumitelju Eduardu Slavoljubu Penkali.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam