Menu

Blaž Bošković srušio Osijek i za MS otkrio: Ova dva gola posvećujem svom ocu

ZAGREB - Nogometaši Lokomotive s 2:1 su pobijedili Osijek u utakmici 2.kola nove hrvatske nogometne sezone.

Junak meča bio je 20-godišnji debitant Blaž Bošković koji je ušao tek u 70.minuti dok je momčad Nenada Bjelice još imala vodstvo, a onda je s dva pogotka Lokosima donio tri boda.

"Sigurno da sam sretan i zadovoljan pobjedom i s tri boda, ali i što sam uspio pomoći momčadi. Naravno, to je samo jedna utakmica. U petak nas već čeka gostovanje kod Šibenika i moramo se dobro spremiti i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Blaž Bošković za Media servis.

Ipak, ne zabijaju se dva gola Osijeku svaki dan. Pogotovo ne pobjednički. Ovi su golovi posebni za Boškovića. Golovi i pobjeda.

"Posvećena je mom pokojnom ocu koji je umro početkom godine. Njemu je ovo bio veliki san i ovo posvećujem njemu", rekao je 20-godišnjak koji je ovog ljeta na Kajzericu stigao iz Zrinjskog.

"Trudim se dobiti svoju minutažu i zadovoljan sam kako ide. Stvarno sam sretan što sam došao u odličan klub i vrhunsku momčad. Nadam se da ćemo nastaviti s ovako dobrim igrama", rekao nam je Bošković.

Jer Lokomotiva je i u prvom kolu jako dobro igrala i namučila Dinamo na Maksimiru. Tek pred kraj utakmice posrnula je s igračem manje i upisala 3:2 poraz.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam