Menu

Osnovan Karate centar Nippon

ZAGREB - Tri karate kluba iz Zagreba - Croatia, Lotos i Ippon - u cilju racionaliziranja stručnog rada i objedinjavanja rada u sportskim objektima osnovali su Karate centar Nippon.

Cilj ovog projekta je omasoviti klubove i kroz kvalitetne programe unaprijediti rad sa članovima. U tu je svrhu osnovan stručni stožer kojeg čine: Danil Domdjoni kao šef stručnog stožera te Nikola Protuđer i Dario Maravić kao članovi.

"Strateški cilj centra je da omasovimo sve klubove. Upisivat ćemo od 6 do 66 godina u klubove, ali prije svega težište je na klubovima da ih maknemo s ulice ili s igara. Trenutno naši klubovi broje od 50 do 120 članova po klubu, a naš je cilj da u godinu dana imamo ukupno 700 članova", rekao je Media servisu Zdenko Protuđer, predsjednik Karate centra Nippon.

Već znaju što je potrebno da bi ostvarili zacrtani cilj od 700 članova.

"Moramo raditi na trajnom rješenju dvorane. Ili izgradnja ili najam gdje bi imali dvoranu na 24 sata dnevno. Ideje postoje, a mislim da je Velesajam idealan", zaključio je Protuđer.

Supervizor i demonstrator Karate centra Nippon je proslavljeni borac Enver Idrizi.

"Nije da se mi hvalimo da znamo više od njih, ali što mi znamo oni ne znaju. Želimo prenijeti našoj mladeži ono što znamo da oni mogu ići naprijed", rekao nam je Enver Idrizi.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam