Menu

Media servis slavi 20. rođendan: Zbog vas ostajemo biti istina kojoj vjeruješ!

ZAGREB - Media servis slavi 20 godina rada i djelovanja. Prve vijesti emitirane su 10. ožujka 2003. godine u eteru 18 hrvatskih radijskih postaja. Danas, dva desetljeća kasnije, Media servis proizvodi 53 informativne emisije vlastite produkcije u audio i video formatu dnevno, na više od 50 radijskih postaja svih koncesija, za više od dva milijuna slušatelja.
Na temelju tradicije iskustva i znanja Media servis pomiče granice i postavlja trendove te se nalazi na samom vrhu europske i svjetske multimedijske industrije. U ovih 20 godina pozicionirali smo se kao faktor stabilnosti na hrvatskoj medijskoj sceni, poručila je direktorica i glavna urednica Silvija Londero Šimleša.

"Nikada nismo pali pod utjecaj lažnih vijesti, uvijek se trudimo biti točni, relevantni i aktualni. Naše teme tiču se velikog broja građana, čak 2 milijuna slušatelja. To je naša snaga, ali i odgovornost. Našoj publici ćemo uskoro ponuditi nove sadržaje i drugačije formate".

Media servis prati svjetske trendove i postavlja svoje. U posljednjih 20 godina pred mikrofonom Media servisa bili su gotovo svi predsjednici, premijeri, ali i izbornici.

"Čestitam od srca svim novinarima i djelatnicima na 20. godišnjici rada Media servisa. Na zadovoljstvo svih slušatelja želimo vam da nastavite svakodnevno, pravodobno i točno informirati naše građane o svim temama koje su važne za hrvatsko društvo. Čestitke i puno uspjeha u daljnjem novinarskom radu''.

"Ja sam Gordan Jandroković. Čestitam Media servisu, svim zaposlenicima i partnerima na 20 godina uspješnog rada. Čestitam i na objektivnom, brzom i točnom informiranju vaših slušatelja. Želim vam puno uspjeha i u budućnosti''.

"Čestitam Media servisu 20 godina rada i djelovanja. Ostanite i dalje dobri i slušani. Ostanite dalje uz hrvatski sport, ostanite i dalje uz našu Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Sretan vam rođendan. Vaš Zlatko Dalić''.

Gosti su i ministri saborski zastupnici, politički lideri te relevantni domaći i strani poduzetnici, gospodarstvenici ili sportaši.

''Ja sam Branko Bačić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine. Prije svega želim čestitati svim zaposlenicima, urednicima i novinarima Media servisa na 20 godina rada u hrvatskom medijskom prostoru. Čestitam na tom radu koji pruža mogućnost brojnim malim radijskim postajama u Hrvatskoj da koriste vašu platformu i da sve slušatelje upoznavaju sa svim najvažnijim političkim, kulturnim i sportskim događajima. Tu je velika uloga Media servisa u proteklim godinama. Čestitam na dosadašnjem radu i želim vam uspješan budući rad''.

"Ja sam Marija Selak Raspudić i želim Media servisu sretan 20. rođendan uz poruku: što više dobrih, kvalitetnih, stručnih i nepristranih vijesti. Toga nam svima u Hrvatskoj treba".

"Čestitam Media servisu 20. godina rada i djelovanja. Već ste dva desetljeća faktor stabilnosti na hrvatskoj medijskoj sceni. Vi ste informativni program koji pomiče granice i slijedi najnovije medijske trendove. Vi ste servis koji spaja tradiciju i suvremene trendove. Želim vam sretan rođendan'', poručila je glavna direktorica HUP-a Irena Weber.

"Ja sam Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Od srca želim čestitati 20. rođendan Media servisu''.

"Ja sam Siniša Krajač, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora. Svim djelatnicima, članicama i slušateljima Media servisa čestitam jubilarni 20. rođendan s nadom da ćemo jednako uspješno surađivati još dugo godina. Hvala vam što podržavate i pratite hrvatski sport, stoga - sretan rođendan Media servis''.

"Pozdrav svima. Ja sam Ivica Kostelić. Želim čestitati prvih 20 godina Media servisu. Sretno''.

"Ja sam Nenad Bjelica i želim Media servisu čestitati 20. rođendan''.

"Ja sam Jana Koščak, hrvatska atletičarka i Media servisu želim sretan 20. rođendan''.

Čestitku svim slušateljima, članicama, ali i zaposlenicima uputila je direktorica i glavna urednica Media servisa Silvija Londero Šimleša.

"Svim našim slušateljima i članicama diljem Hrvatske, našim zaposlenicima, urednicima, novinarima, reporterima, tonskim realizatorima, audio producentima, svima koji su uključeni u proces stvaranja najjačeg informativnog programa u zemlji, želim sretan 20. rođendan. Hvala vam, zbog vas koji nas slušate nastavljamo biti ono što najbolje znamo - istina kojoj vjerujete“.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam