Menu

Parlov Koštro za MS: Imam svoju kartu za OI u Parizu

ZAGREB - Hrvatska maratonka Matea Parlov Koštro, srebrna s prošlog Europskog prvenstva, pobijedila je na maratonu u Hannoveru i time osigurala olimpijsku normu za nastup u Parizu iduće godine.

Matea je odnijela pobjedu s vremenom 2:25.45 što je za gotovo tri minute bolje od njezinog osobnog rekorda, a srušila je i rekord staze. Ovom je pobjedom ispunila normu i za nastup na Svjetskom prvenstvu.

"Jako sam zadovoljna utrkom. Novi osobni rekord, norma za Olimpijske igre, a po to sam i došla ovdje. Utrka je bila dosta teška jer bilo je jako vjetrovito, a to na tako dugoj dionici jako isrcpi. Bilo mi je jako teško od 35.kilometra, ali na kraju svi skupa moramo biti zadovoljni. Imam svoju kartu za Pariz i za svoje druge Olimpijske igre", izjavila je Matea Parlov Koštro za Media servis.

Ona je druga hrvatska maratonka s olimpijskom normom nakon Bojane Bjeljac koja je to ostvarila u Valenciji prošle godine.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam