Menu

Potvrđeno pokroviteljstvo FERPI-ja na prvoj međunarodnoj PR Roman Forum konferenciji u Rimu iduće godine

ZAGREB - U Veneciji je prošle subote završeno deseto izdanje InspiringPR-a, talijanskog festivala odnosa s javnošću kojeg organizira Federazione Relazioni Pubbliche Italiana - FERPI, talijanske organizacije za odnose s javnošću.
Gost venecijanskog događanja bio je Hrvat Danijel Koletić, direktor APRIORI World-a, osnivač i organizator PRO PR-a, međunarodne konferencije za odnose s javnošću. Danijel Koletić potpisao je ugovor s predsjednikom FERPI-ja, Filippom Nanijem, kojim je potvrđeno i službeno pokroviteljstvo FERPI-ja na prvom izdanju međunarodne PR Roman Forum konferencije „Komunikacija, odgovornost, održiva baština i okolišno, društveno i korporativno upravljanje, ESG“ koja će se održati sljedeće godine 20. i 21. veljače u Rimu, a po prvi puta dodijelit će se i PRO PR Globe Communication Achievement Awards, PRO PR nagrade za dostignuća najboljih projekata.

Filippo Nani prilikom potpisivanja ugovora, izjavio je: ''U duhu izgradnje teorije i prakse profesije odnosa s javnošću prilagođene složenosti današnjice i budućnosti, u kontinuitetu s onim što je do sada teoretizirao u Italiji, također zahvaljujući doprinosu jednog od najslavnijih povijesnih članova FERPI-ja kao što je Toni Muzi Falconi.''

Danijel Koletić najavio je i potpisivanje globalnog dokumenta, točnije: Rimske deklaracije o zelenoj odgovornosti ( Roman green communication declaration), a tom prilikom izjavio je:

''Svi putevi vode u Rim, moto je projekta koji želim pokrenuti smatrajući sebe osobom koja kroz projekt međunarodne PRO PR konferencije pune 22 godine okuplja zajednicu stručnjaka i industrije odnosa s javnošću globalno.

Iako mnogi ne doživljavaju komunikacijsku industriju kao veoma važan segment poslovanja od kojeg sve započinje kroz komunikacijske strategije i poruke koje utječu na reputaciju, a samim time i na profit. Kroz rimsku deklaraciju moramo pokazati i našu odgovornost prema ciljevima održivog razvoja pariškom sporazumu i neprestano biti svjesni ciljeva koje naša industrija nosi kroz ciljeve održivog razvoja.''

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam