Menu

Jokić o Balenu: Njegovim odlaskom Hrvatska je izgubila dio genijalnosti i kreativnosti

ZAGREB - Radijski eter ostao je bez prepoznatljivog glasa. U 47. godini života iznenada je preminuo radijski voditelj i suosnivač Yammat FM-a Alen Balen. Iskrenu sućut obitelji, prijateljima i kolegama Yammat FM-a želi cijela redakcija Media Servisa. Balena je dugo godina poznavao bivši voditelj kurikularne reforme Boris Jokić, a surađivali su zadnjih godinu i pol dana. Za Media servis je rekao po čemu će ga pamtiti.

"Mogu reći da je Hrvatska njegovim nenadanim dolaskom izgubila, ne samo radijski glas, nego i dio genijalnosti i dio kreativnosti. Alen Balen je bio jedan od rijetkih hrvatskih originala. Njegov gubitak je gubitak za urbanu Hrvatsku i gubitak za hrvatsku kulturu. Zajedno smo smislili Yammatov glazbeni kurikulum i te emisije kao ni Yammat FM-a ne bi bilo bez njega. On je bio srce i duša svake emisije, svakog glasa, note i pjesme koja se pustila na toj radijskoj frekvenciji. Nemam mu što drugo reći, nego hvala za sve što je radio", rekao je Jokić.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam