Menu

Mrsić za MS: Ovakav Fond za obnovu je nepotreban

ZAGREB - Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić u razgovoru za Media servis objasnio je zašto se odlučio kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika na nadolazećim lokalnim izborima. Predstavio je glavne crte iz svog programa ''Zagreb u sigurnim rukama''.
Mrsić je poželio biti gradonačelnik Zagreba. Za Media servis je objasnio zašto se odlučio na taj korak. Tvrdi da je Zagreb u ovom trenutku grad bez budućnosti, a da je to rezultat vladavine HDZ-a i Milana Bandića.

''U svom životnom putu ja sam uvijek nudio rješenja i uvijek sam želio stvari riješiti na najbolji način što sam znao. U ovom trenutku imate puno političara i puno onih koji su na vlasti u Zagrebu, koji samo galame i ne nude rješenja. Moje rješenje je vrlo jasno i vrlo konkretno - nudim Zagreb u sigurnim rukama''.Podloga tog programa je, ističe, obnova, obnova i obnova.

''Obnova Zagreba od potresa, obnova Imunološkog zavoda kao borba protiv pandemije koronavirusa, ali borba protiv budućih pandemija koje nas čekaju i obnova duha i vrijednosti Zagreba''. Kada je konkretno obnova Zagreba od potresa u pitanju, rekao je:

''U ovom trenutku se ništa ne radi u Zagrebu. Ovaj Fond je samo očito mjesto za uhljebljivanje ljudi i to je način kako HDZ radi. Moj plan je vrlo jasan, a to znači da treba povećati transparentnost, da treba povećati dotok novca, da treba smanjiti papirologiju i ono što je bitno u tome je da građani imaju servis od strane Grada, a ne da se osjećaju napušteni od svih''. - Vi mislite da je Fond za obnovu nepotreban? ''Ovakav Fond potpuno je nepotreban''.Za kraj je odgovorio na pitanje, ako pobijedi s kim bi ušao u koaliciju.

"Što se tiče Skupštine u Zagrebu će biti jedna šarolika slika. Sasvim sigurno da koaliciju s HDZ-om i Milanom Bandićem ne dolazi u obzir jer oni su odgovorni za ovo što sada imamo u Zagrebu''.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam